bila aku stress!

aku rasa stress tahap langit ke 7 dah ni....
susahnya membincangkan pasal budget bila terpaksa mengadap 3 org yang berlainan, di 3 tempat perbincangan yang berbeza antara satu sama lain....satu kat indonesia, satu kat office bangi ni, dan satu lagi on off samada kat office bangi, or telephone atau melalui BBM.
kadang2 aku rasa risau tak agak2 timbul memikirkan mereka2 ini....tapi ada tak mereka2 ini risaukan dateline aku nih?
kalau ada kesempatan nak gak aku pangggg mereka2 ini.....boleh ke?
kalau rasa nak kena notice 24 jam buat la ye! wakkakakakakkakakka
tetiba rasa nak drive sensorang di petang2 hari menyusuri tepian pantai bersama kereta kesayangan.....
really miss the car....
lagi best kalau pakwe ada leh drive sama2....miss u pakwe!

Comments