bila masa begitu cemburukan aku

weekend yang sungguh tak brapa nak rileks....mmg la sempat berjalan2, merewang2, lepak2 weekend ni, tapi weekend ni agak tercalar bila kena review budget report up to year 2016 kat umah.....
baru aje tukar cermin mata baru tau, power tambah, kadar silau tambah, semua pun tambah, dah kena review report cam ni.....
aku print2 ada la hampir 15 page tau...dengar kadar font yang bisa buat aku tambah power lagi beberapa bulan nih

anggap saja ini tanggungjawab aku, jadi tak la stress sgt aku nak review report nih.....huahuahua....layan report ni ketika alyssa tgh attend kelas taekwando dia kat school....kuikuikui

Comments