i love u

aku sibuk uruskan anak dara masuk darjah satu, sebab aku hati tisu dan risau bangat kat anak dara dia.....
anak dara dia nak sekolah, dia yang nervous gila, padahal anak dara dia cool aje wakkakakakkakakak

sorang lagi masuk tadika 4 tahun....dia cool aje sebab last year aku dah start hantar sekolah.....
hari ni aku baru kije selepas bercuti 10 hari hahahhaha sampai aku blur mana satu kije aku nak wat dulu hari ni......gila ar penuh dokumen atas meja....mana satukah yang aku nak wat dulu ni.....yang pastinya FB menjadi priority dulu wakkakakakakkakakaka bleh gitu?
bleh aje kan......pepandai la cover ngan boss huahuahuahua....ampunnnnn bossssssssssss!

Comments

  1. kadang2 parents memang terlebih excited bila anak2 start sekolah kan? sama la mcm saya. hehehe...

    ReplyDelete
  2. kita serupa kan kan kan!
    risaukan anak tahap gaban, anak cool aje!

    ReplyDelete

Post a Comment