mari mandi manda

sungguh la lama tak mandi manda kat air terjun...its more than 10 years okay!
pergi ngan geng2 X-Brain....first time sampai kat air terjun area Ulu Yam.
Not bad la air terjun dia...kagum kejap ngan ciptaan Ilahi!

melepak kat pondok ni dengan bayaran RM20.00, sangat redup dan menenangkan!
aku datang bawak jajan aje, sebab last minute confirm nak join, tak la sempat nak masak ke apa...alhamdulillah ramai kawan2 bawak makanan....paling best bila bakar ikan dan ayam....kena lak ngan sambal yang member aku bawak! perghhhh mmg nikmat la kurniaan Ilahi......alhamdulillah
sebenarnya byk lagi makanan yang ada, tapi biasalah aku kan dasar pemalas.....bila nak uruskan anak dara 2 org tanpa papa derang, mmg tak sempat la nak snap gambar bagai.....insya Allah terpahat dalam memori kepala aku ni ar......tq guys.....happy to be with all of u!  looking forward for our next picnic!

Comments