meh tgk beg sekolah bebudak sekolah rendah nih

aku mmg suka peram entry lama2 baru nak publish....begitulah masa sangat mencemburuiku sejak dua menjak nih.....
kali ni nak cite pasal beg sekolah, maklumlah anak sulong baru masuk darjah satu, jadi tahap teruja tu lebih sket
sepanjang menghabiskan masa seminggu skodeng, teman dan ajar anak dara tu bersekolah, banyak yang aku perhatikan...salah satunya beg sekolah budak2 nih
cuba peratikan kat bawah ni, ni adalah area beg budak2 lelaki......kaler byk yang agak gelap kan!
yang ni lak area budak pompuan, tgk ajelah, pink mendominasi utk colour beg derang....termasuklah beg anak dara aku....bhahhahahhahahahhahahahaha....girl & pink mmg xleh dipisahkan!
meh saksikan beg sekolah pilihan alyssa.....yang ni beg sekolah agama....buku tak banyak sgt, jadi beg ni agak sesuai la.....aku yang pilihkan utk dia.....ANGRY BIRD......seb bek dia tak byk komplen, kalau tak mau jadi tukun beg ni....
eleh, aku dulu masa kecik, pakai je beg apa pun yang mak ayah aku beli, apa ada hal kan!
yang ni beg sekolah kebangsaan....besar sket, boleh disandang belakang dan di tarik ala2 pramugari ye.....dia yang nak beg fesyen mcm ni, aku belikan aje, so pilih design ni, sebab tau dia suka princess.
and GUESS what?  beg ni hanya di pakai pada hari pertama, sebab balik sekolah beg ni dah jahanam, xbleh sandang belakang lagi, aduhai anakku, mama rasa nak bukak kedai produce beg la cam ni!
cepat2 gi alamanda beli beg baru utk dia, kasi semangat sket nak pi sekolah.....berbekalkan beg baru berharga 99.90 jenama barbie, alyssa pilih sendiri kali ni ye......setakat hari ini 20/02/2012 inilah rupa beg sekolah dia ye....koyak rabak sket2 sana sini.......aku rasa hanya mampu bertahan seminggu aje nih......
confirm kena beli beg baru lagi.......adesssss!
lepas ni nak cari beg yang harga agak ekonomi, nak cari yang berkualiti rasanya tak praktikal, sebab anak dara ni beg sekolah dia, dia men seret aje, abis dia men redah aje.....sebab tu la beg dia jadi lagu ni......
sekian, entry pasal beg wakakkakakakakakkakakakkaa




Comments

  1. blh tahan jugak anak dara seorang ni. anak dara saya mintak belikan dia beg angry bird. hari tu dia nak ben10. zip yg tak thn lm. beg ok lg.

    ReplyDelete
  2. oh yang ni zip semua ok, cuma beg la plak, tetas sana sini,lubang sana sini sebab bila dia tarik, kena kat jalan raya, mmg haus la material beg tuh....mmg weekend ni kena belikan beg baru la, nampak sgt nazak beg sekolah dia tuh

    ReplyDelete

Post a Comment