one of my favourite

bila kita baik demam, mood makan datang tanpa diundang.....
demam kali ni menyebabkan badan agak susut sket, hahahhahahahha bagus bagus sebab ramai org kata aku gemuk sket hari tu, proses semulajadi terjadi ketika aku demam, jadi badan aku dah susut sket hahahhahahahha
tetiba tekak nak makan benda alah ni, tapi jauh la aku nak pi the curve tuh......ada je benda alah ni jual kat mines shopping fair tu, tapi tak sesedap kat the curve nih......
anda anda dan anda tau ke amende nih?
dalam dia ada durian bersama whipped cream......oh syorganya rasa kalau dpt makan benda alah nih!
tengah membayangkan benda alah ni masuk ke mulut melalui tekak aku dan terus parking dalam perut........adesssss!

Comments

Post a Comment