bday cake paling spesel

selepas jenuh pikir, kek apa nak dibeli utk pakwe aku, akhirnya inilah yang terhasil
taraaaaaaaaaaaaaaaaa
mcm2 ada......pilih je jenis kek apa kat secret recipe tuh, susun-susun jadi camni, tak yah gado kek ni makan la, kek ni tak makan la....wkakakakakakkakakakakka
kreatif tak? kreatif kan!
chocolate banana, pecan butterscotch, chocolate moist, marble cheese cake, new york cheese cake, blueberry cheese cake dan juga chocolate indulgance
bday man kata dia nak chocolate banana.....yg lain2 tu sebat ajelah masuk perut!

Comments

  1. Hah sis..bijak2..semua blh rasa..

    ReplyDelete
  2. wah! kreatif ler..semua ada..pelbagai rasa

    ReplyDelete
  3. saya makan semua kek tu. hehehe...

    ReplyDelete

Post a Comment