holiday mode: ON

YES!
akhirnya mode holiday mula diaktifkan.....alhamdulillah.....masa utk bersama keluarga tersayang
tq alyssa for requesting this holiday......
kalau tak kerana alyssa yang request utk holiday ni, rasanya papa asyik bz je memanjang....
but because his little daughter request, dan banyaknya hutang masa tertunggak ngan anak2, akhirnya papa agree with your request.
cuti sekolah bermula esok...hoyehhhhhhhhhhhhhhhhhh! oh aku lebih excited dari anak2 aku!
kemanakah destinasi aku sekeluarga?
its already choosed and fixed by alyssa and agree by aira....from mode of transportion, choice of hotel etc.....
mula2 kita akan terbang ke sini........bersuka ria selama 4 hari 3 malam

kemudian akan terbang ke sini pula.......untuk 2 hari semalam
oh perjalanan yang ini tidak dirancang, tiba2 aje ianya terpaksa di buat.....lalalallalalalalalalallalalalalalalallaa
bila cuti sekolah bermula, sebagai parents, rasanya sedikit sebanyak tempias cuti tu kena gak kat aku.....its time for relaxing with lovely alyssa, aira & aryan, and not to forget with my handsome cinta hati!
it's time to ENJOY!

Comments

  1. huh jeles!! ktorg x plan pun mane2 wlu dua2 cuti smggu.. nak jalan jgk!!

    ReplyDelete
  2. tak ada maknanya cuti sebab the father akan blk bln 4. huhuhu...

    ReplyDelete
  3. Ciannya anisalya, xpe nanti claim kemudian ye!

    ReplyDelete

Post a Comment