to my dearest man

HAPPY 39th BIRTHDAY
**** pic cilok dari google wakkakakakakakka
I love you not only for what you are but
for what I am when I am with you
mmg tak de persiapan apa2 utk birthday pakwe aku kali ni, cumanya malam tadi makan besar ngan mak ayah, adik dan keluarga aku kat Restoran Tupai Tupai BB Bangi.....itupun ayah yang belanja
puas tanya pakwe, dia nak celebrate kat mana, katanya nanti dia fikir, tapi sampai saat ni, tak de jawapan lagi.......
malam tadi makan besar awal sket, sebab takut lak pakwe ni ada meeting sampai lewat hari ni.....
anak2 kasi bday card malam tadi gak before tido, aku yang beli, suh alyssa tulis dan bagi sendiri kat papa dia......
tgh fikir, kewajaran beli kek...sebabnya nanti tah sapa nak makan kuikuikui
present?  dah belikan utk pakwe awal2, samsung galaxy note utk dia....tapi dia kata tu kan hadiah wedding anniversary utk bulan may nanti, wakakkakakakakkaka
sebenarnya masuk tahun ke 13 mengenali pakwe, sampai tak tau dah nak beli apa wakakkakakakak so kalau nak bagi hadiah kitorang dah tak tunggu apa2 event tertentu, beli ajelah kalau rasa nak beli....aku pun sama cam tu.....rasanya tak perlu tunggu hari2 tertentu untuk memberi.....beri ajelah present bebila, tapi kalau on the dot of the event day dpt lagi present ..... wahhhhhhhhhhh itu sudah bonus!
anyway semoga ayang panjang umo, murah rezeki, dirahmati dan diberkati, semoga kita sekeluarga di bawah barakah dan lindungannya selalu
muah muah muah utk ayang.....i will always love you!
enjoy ur 39th birthday!

Comments

  1. happy birthday ye utk husbennye. nak hadiah jugak. hehehe... boleh gitu?

    ReplyDelete
  2. epy belated besday tuk bro nul..... semoga panjang umo.....murah rezeki....
    pssttt* sis bg adiah apa lak tuk besday kalo glxy note utk anibeseri.. ehheheee

    ReplyDelete
  3. hehehehehe lom beli lagi bday present dia la al....tak tau nak beli ape, ada ke patut mintak akak keta sebijik....sadis tul.....sis dah ckp kat dia, ckp je le nak ape, pi beli sama2 as long as within budget, should be ok.

    ReplyDelete

Post a Comment