11042012 bila public holiday dtg bergolek

seb bek ada public holiday....sempena pertabalan SPBYDA.....
plan tampal gigi alyssa menjadi semakin meriah.....
dari tampal gigi ke tutti fruitti....

calling kawan2 berdekatan mau bertosei rawa kat putrajaya....akhirnya boleh terbabas ke red wok bangi kerana ada kawan yang tengah kebuluran tak makan dari pagi.
kalau pi ngan kawan2, mmg layan steamboat buffet secara berjemaah
aku mmg dasar pemalas nak amik pic byk2 sebab bila time makan, mak aku pesan gini:
time makan, makan bebetul, jgn wat kije len
akibatnya --------- mmg x byk la pic kan!
gambar ajelah ye....mcm2 ada....kalau steamboat buffet, boleh jangka la kan, byk tul benda yang nak di celup2 dan di sizzling secara sendiri.....sapa dasar pemalas mmg tak sesuai ngan program peningkatan berat badan ni ye!
anyway the choice is yours....mmg byk pilihan, pilih ajelah yang mana sesuai nak tambahkan lemak dan kolesterol ye!


ada gak nasi, mee, spaghetti, sayur, kuih muih, buah2an, aiskrim, dan juga few masakan ayam dan daging2....yang ni amik boleh terus ngap aje!
kenyang berganda....alhamdulillah!
tq kengkawan sebab dpt makan secara berjemaah lagi.....spesel utk bin bin, zuli, mang mang & ogy!
kegembiraan berganda bila tau bin bin bawak gf dia dtg....konon jumpa tepi jalan, kutip pastu bawak dtg makan skali
happy for you bin bin, akhirnya muncul suri yang bakal menceriakan hari2 kamoooooo.....cepat sket, jgn nak terhegeh2......siap ko lepas ni, mmg kena bahan la ngan aku.....
both of u look sweet together....may happily with u both...always!

Comments

  1. mkn steambot ramai2 mmg best.
    seronok dpt luang masa dgn kwn2..mkn2 sama-sama..indahnya~

    ReplyDelete
  2. mmg indah, mcm sorga la mamyharraz

    ReplyDelete
  3. red wok ni kedai steambot..owh, bolehlah nak cuba nanti

    ReplyDelete
  4. salmiza,
    besar x besar la, yg confirm, lemak bertambah hehheeeee

    ReplyDelete
  5. mamaema, bukan setakat steamboat, ala carte pun ada....kalau dtg ngan family selalunya order ala carte, mmg sodap, berbaloi harga dengan keadaan restaurant, quality dan servis.

    ReplyDelete
  6. makan, makan dan makan lagi. terbaik la kau. dlm pic profile nampak cekeding je. tp kuat mkn eh? hahaha...

    ReplyDelete
  7. hehehhehe anisalya....nampak je cekeding, lemak everywhere nih....aku suka makan, tapi malas masak....jadinya selalu masak kat kedai aje!

    ReplyDelete
  8. makan kalau ramai2 lg semangat.... :)

    ReplyDelete
  9. memang semangat kan....badan pun makin semangat dah nih!

    ReplyDelete

Post a Comment