awan

ruang udara KL -KOTA BHARU via air asia SubhanAllah..........
mcm timbunan kapas!
Rasa cam nk baring, golek, lompat2 atas awan tu


Comments

  1. Allahuakbar!! hebat ciptaan Allah SWT ni..serius rasa nak golek2 jgk hehehe

    ReplyDelete
  2. cantik kan....first time dpt tgk awan cam ni.....sangat takjub! mcm gula kapas pun ada! sayang tak amik pakai dslr! kalau tak sure hasil lagi cun!

    ReplyDelete
  3. cantik...
    eh dlm plane boleh buka kamera ke ek
    hahahaah aku dulu padah takut nk on hp ke camaera ke..takut kena marah dgn stewardess...

    ReplyDelete
  4. boleh je snap gambar bagai ogy....kalau handphone, ko tukar pada flight mode.....alah kalau depa marah, ko ckp je: sorry, i tak tau ekekekekekekekekkekekeke next time ko amik gambar ye....view awan cantik2 kan...tapi yang aku snap ni first time aku dpt tgk...nyesal tak capai camera .... tu la dasar pemalas, pas tu nyesal sampai hari ni

    ReplyDelete

Post a Comment