projek hari sabtu

z4 overheat lagi.....aduyaiiiiiiii stress tau cam ni, jgn la majuk sampai cama ni skali z4 weiiiiiii melepak kat old town tunggu z4 siap....seb bek ada alyssa temankan tau.....
psst:
ogy, aku dah tau dah camner nak nak edit dah.....format baru ni akhirnya berjaya gak aku guna wakakkakakakakkaka

Comments

  1. hehehhehe aku dah edit dah....akhirnya jumpa gak

    ReplyDelete
    Replies
    1. patut arrr....kan dh kata format baru...kasi pening jek

      Delete
  2. mmg besar mamaEma, berlobang purse bila z4 tu siap.....overheat lagi tak tau la

    ReplyDelete
  3. pesal? tak paham pulak la aku ni...

    ReplyDelete
  4. Z4 tu keta kesayangan aku anisalya!

    ReplyDelete

Post a Comment