homework tuan puteri 1

kadang2 dok check homework tuan puteri 1 kat umah tu....
nak gelak terbahak2 rasanya pernah sekali gelak kat homework dia, marah betul dia kat mama dia nih wkakakakakakakka
tapi kalau ko tgk gambar ni, korang gelak tak?
jawab ngan ikhlas ye wakakkakakakakkaka
kagum gak la aku ngan hasil lukisan dia sebenarnya....dengan umur 7 tahun dia leh lukis cam ni.....not bad aku rasa!
cuma kalau diberi bimbingan lagi cun drawing dia kan!

Comments

  1. ok lah tu..takdelah teruk mana....ada cutting antara pinggang dgn punggung..tu maknanyaa dia tau beza...heheee

    ReplyDelete
  2. boleh la, selagi tak suh mama dia yang lukis, it should be totally ok!

    ReplyDelete

Post a Comment