i feel BEAUTIFUL

perfume favourite hubby! and i like it too!
BEAUTIFUL from ESTEE LAUDER......
beli ni kat duty free, LCCT airport, masa balik dari Jakarta haritu.....
dengan pesanan dalam hati:
lekatkan duit outstation allowance kat Indonesia dengan beli perfume nih
hahahhahahahahha kelas ko elly! duit outstation lom dapat, ko dah beli awal2 ye....wakkakakakakakkaka

Comments

  1. Dulu2 pun ada perfume ni.. Sedapkan bau diia...
    Skrg ni ada nina ricci...pun ok jugak..

    ReplyDelete
  2. Perfume ni beli utk kali ke 3, sbb dh abis, masih ada few
    perfume len kt umah

    ReplyDelete
  3. kalo perfume tu bau sedap mmg dah abis pun kite cari yg tu juga kan...baru puas.....

    ReplyDelete
  4. memang lebih murahkan beli kat airport

    ReplyDelete
  5. jarang beli perfume mahal...yg ado pun hok hantaran ari tu tak abes2, syg heheeee

    ReplyDelete
  6. lieyalatif: mmg akan beli lagi kalau dah abis
    mamaema: mmg murah sket beli kat airport
    ogy: bkn apa, perfume mahal sket, tapi kalau guna lambat abis berbanding perfume biasa, sebab pakai sket je dah wangi....hehehehhehehe

    ReplyDelete
  7. bahaya jugak wangi2 ni...
    tiap2 hari pun malam jumaat nanti

    ReplyDelete

Post a Comment