isteri mingguan?

keratan harian metro smalam 22/03/2012 wakakkakakakakkakkakka.....isteri mingguan....
aku snap keratan akhbar ni guna blackberry dan aku BBM kat pakwe nun jauh di sana.....
tapi aku ni tergolong dalam kategori isteri bulanan, camner tu?
sian aku ngan pakwe kan ..... yang penting kita happy berdua, jujur, saling percaya, toleransi dan hormat menghormati.....so far so good ngan life cam ni......
pakwe aku reply BBM aku cam ni:  alamak ni yang bahaya nih
wakkakakakakaka
jgn risau ye pakwe, cinta hati u bukanlah org yang begitu.....
luv u  and miss u!
bila mau balik sini????????????

Comments

  1. Sis monthly wife.. al weekend wife.... ahahhahaa nasib kita sama ja kan... tapi itu lah kehidupan.. jujur n saling percaya......insyaallah....

    ReplyDelete
  2. CJJ (cinta jarak jauh) memang menagih kesabaran dan kepercayaan yg amat tinggi...

    ReplyDelete
  3. yang penting kejujuran kan....

    ReplyDelete
  4. Apa apa pun aku happy ngan life aku, mcm ni since day one kenal pakwe, aku lk mmg jenis independent.....x suka dikongkong......hehehehe semoga kasih sayang kekal abadi utk yg senasib

    ReplyDelete
  5. wah cintA jarak jauh la ni....

    mesti lg best kan....

    yg penting kejujuran...

    ReplyDelete
  6. ladyzul, ahah apa nk buat, but we are happy with it!

    ReplyDelete
  7. alahhh yg jumpa hari2 pun..bukannnnnnyaaaaaa............................................ sila sambungkan ayat ni snedirik mengikut interpretasi sendiri ya! hahaaa

    ReplyDelete
  8. ahaks ogy.....ish ish ish....itulah jarang jumpa tu selalu rindu2an, aku dah get used berjauhan, kalau dia ada selalu kat sini, rasa kekok lak wakakkakakakakkakakaka......

    ReplyDelete
  9. aku isteri bulanan. hahaha... hubby balik sebulan sekali je. dah tggl sama baru la isteri hari2. (",)

    ReplyDelete
  10. mak ayah saya pun duduk jauh-jauh..seminggu sekali je jumpa..hikhik..

    ReplyDelete
  11. nur anis, aku ni lagilah, berbulan2 baru dpt jumpa mak ayah, nanti nak propose la kat metro buat topic anak bulanan khas utk nur anis kita nih kuikuikuikui cian dia....jauh dari mak abah ye.....jaga diri ye!

    ReplyDelete

Post a Comment