kerjakan keta lagi

Pepagi buta dh terpacak kt sini, NAZA anto surat utk fitkan new latest generation protector utk rear electric window
Keras aku kt sini, katanya 3 jam baru siap.
Seb bek ada launge yg agak selesa sementara tunggu keta siap, sempat aku settlekan baki claim staff, sempat berblog, sempat berfb mcm2 aku buat
Cepat la sket.....lamanya siap!
dah macam tugu peringatan aku duk kt launge nih!
adesssssssssss bohsan dol!

Comments

  1. ada beb, ada mesin air nescafe....tekan aje! semudah ABC nak minum, TV ada, astro lagi, wi fi ada....nak tido lepak kat surau je hehehehehehe

    ReplyDelete
  2. hahaha... ambik la pic tugu tu.

    ReplyDelete
  3. Kata NAZA ada penyeri launge dorang hari ni...hihi

    ReplyDelete
  4. Anisalya: tugu tu ye ekekeke
    Salmiza: penyeri?????

    ReplyDelete
  5. ok la tu ada wifi,blh minum2 kan..

    ReplyDelete
  6. sempat berblog lagi tu..cayalah^^

    follow sini sekali^^

    ReplyDelete
  7. mmg okay, sementara tunggu tu, bleh buat macam2, rasa2 nak tido, surau ada kalau tak malu hahahhahahahha

    ReplyDelete
  8. woofer storm...tq for follow me!

    ReplyDelete

Post a Comment