mari ke kantor

disebabkan kat sini lambat sejam dari waktu malaysia, aku sememangnya akan bgn awal.....dah la sejukkkkkkkk.....
bangun2 sempat la breakfast kat cafe hotel tu, makanan yang dah abis tak direfill, glass nak minum pun xde, terpaksa guna cawan coffee...sungguh la sadis.....makan ajelah apa yang ada......redha ajelah ye!
tunggu driver amik kat hotel, trus ke kantor......
meh tgk gambar kantor cepu......kawasan banglo lama sebenarnya......
 kawasan persekitaran, penuh pokok, redup aje area office nih.....

 nak men basketball pun bleh ye


 nampak tak rumah kecik kat belakang tuh.....derang panggil rumah joglo, leh angkat2 rumah tuh.....
 cili tanam sendiri ye hehehehehhehe projek percubaan ni sebenarnya bagi kempen perbelanjaan berhemat wakkakakakakkakaka
 ruang depan rumah, port paling baik melepak
 ruang tamu.....


 tertarik ngan satu biasan dinding.....biawak yang diawetkan.....ngeri la plak
udah2 kok asyik liburan aja....kerjanya itu dibuat ye!
trus memulakan kerja audit utk hari ni......yeeehawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
lepas dah siap collect data, mulalah cari lunch....jam pun dah kul 3 petang........seb bek lauk banyak lagi....sedap gak masakan kat kedai ni, abis licin aku bedal wakkakakakakkakakka bersama2 air rasmi aku bila ke indonesia iaitu JUS ALPUKAT hehehhehehehhehe
lepas makan, sila la ke Indomaret (kalau kat malaysia 7 Eleven la) cari la makanan2 ringan untuk dimakan ketika di hotel hehehehehehehhehehehehe........
trus pulang ke hotel utk berehat.....letih nak kuar, malam tu, order room servis aje.....aku order chicken chop, chicken basket ngan ice lemon tea.......sedikit menghampakan menu yang dihantar....lantak ajelah, perut pun dah lapar hehehehhehehehehhehehe
mau tidur dulu sebab esok masih perlu bekerja......zzzzzzzzzz

Comments

  1. ooo... biasa ke indonesia ek? best2. tp utk keje la bukan utk berlibur. huhuhu... hepi working yang!!!

    ReplyDelete
  2. 2 in 1 hehehehe harus ada liburannya, kalau ngak bisa stresssss

    ReplyDelete
  3. bestnya outstation macam ni..leh jalan2 :)

    ReplyDelete

Post a Comment