banjirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

baru nak turun lunch....oh dah mula nak hujan....
naik balik opis, sebab malas nak terperangkap dalam hujan lak
dalam hati:  nanti ajelah lunch, kalau lapar sangat makan je la maggie kat opis tuh dulu
sementara tu sambung wat kije.....tetiba hujan turun maha lebat......
tetiba dalam hati:  eh bunyi apa tu, kuat gila.....
terus bangun dan tgk bunyi dtg dari mana?
alamak!!!!!!!! bilik boss banjir.....air turun cam water fall la plak dari bumbung
ni aku camner ni, nak aku lencun atau dokumen lencun.....
sempat capai bakul sampah wat tadah air tuh...tapi apa la sangat bakul sampah satu nak cover air yang jatuh menggila......
ni kalau aku selamatkan dokumen boss, aku yang lencun ni.....ahhhhhh capai ajelah mana yang boleh nih......
byk gak nak diselamatkan nih.....aduyaiiiiiiiiiiiiiiiiiii
penyudahnya abis bilik boss bertakung air, dah la carpettttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
ni yang aku stress nih......
tgk luar, oh dah banjir laaaaaaaaaaaaaaaaaa
abis la.......
ampun boss, tak sempat nak selamatkan semua brg2 boss, apa yang sempat ajelah ye boss!

Comments

  1. errkkk.. cam ner boleh bocor plak??? hujan lebat sgt eh??

    ReplyDelete
  2. ujan lebat nafira....may be bumbung tu ada yang teralih, tu yang bocor tuh...

    ReplyDelete
  3. Cini sgt panas...sana hujan lebat?

    ReplyDelete
  4. boleh main kapal kertas masuk dlm air..best..hehe

    ReplyDelete
  5. Dahsyat gak ujan sampai banjir..huhuuh
    Mesti boss sayang dapat selamatkan barang 2 dia..ehhehhee

    Support me daily by voting me for blogger of the year

    ReplyDelete
  6. bossss...

    gaji kasi up ye? dah tlg selamatkan brg berharga bos ni. ngeee...

    ReplyDelete
  7. boss hari ni mood tak baik ar.....rupanya opis banjir sebab lot sebelah wat renovation, saluran air dia semua dia pi salur kat area kitorang.....tu yang banjir opis tuh.....tapi up gaji tetap kena upkan .... dah due tuh wakkakakakakkaka

    ReplyDelete

Post a Comment