bila assistant aku tak ada

asisstant aku bersalin tadi pagi.....TAHNIAH SHIDA!
contraction dia sgt lama, bukaan setakat 6 cm, baby dah hampir lemas, kena ceaser penyudahnya!
sabar ye shida, alhamdulillah semua selamat, ibu dan baby selamat, baby pun sihat dan sempurna!
tapi kan kan kan....kan  kan kan...
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sapa nak tolong aku wat kije, assistant dah cuti bersalin 2 bulan
uwaaaaaaaaaaaaaaa mampos la aku nak buat semua nih....tak tercover la wei sensorang!
semoga aku sabar utk 2 bulan nih....
syukur sket ye elly, boss dah approvekan ko punya request amik external accountant utk tolong ko siapkan akaun Indonesia tu, ko lagi nak uwaaaaaaaaaaaaa songel byk2 ye....
ngeh ngeh ngeh
aku kan insan biasa, memang bersyukur boss approved kan request, tapi kadang2 lupa daratan terMEROYAN lak...
lenguh jari2 aku petang ni tulis cheque punya la banyak.....
selalu assistant yang buatkan...skang kena wat sendiri....rasakan ko elly!
selalu ko suh assistant ko yang buatkan....abis ko ingat dia tak letih jari jemari?????????????
wakkakakakakakkakaka jom gelak!
dan dengan rasminya projek aku untuk anniversary telah dibatalkan serta merta.......
anniversary aku hari ahad ni, biasanya aku amik cuti sehari pada hari biasa ngan pakwe tercinta pi drive Z4 ke mana2 berdua2an selama sehari suntuk, atau bercuti for few days berdua2an...tapi memandangkan assistant cuti bersalin, bibik lama balik, bibik baru, baru aje bekerja....sila jgn berangan ye elly....ko imagine ajelah nampaknya!
but i'm happy pakwe will be back soon on saturday.....katanya kalau meeting dia went smooth!
ko tak balik pakwe, aku majuk 8 hari 8 malam tau.....sila sedar diri ye pakwe, ko dah lama tak balik sini tau....vavavavavavava (ada gak yang kena potong gaji nih nanti) wakkakakakakkkakakakka

Comments

  1. Belatedlah skit tahun ni punya celebration....takpun gi dekat2 je ly..
    angkut sekali budak2 tu...
    pre-celebration....hehehe
    nnti ada can br pi berdua2an plak ye

    ReplyDelete
  2. baru den berangan nak check in berdua2an at hotel baru kat bagan lalang tuh, yang atas air tuh....uwaaaaaaa ni yang stress nih! x dulik nak claim gak kat pakwe tuh nanti....sehari semalam berdua sahaja!huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. hahaha... selamat bekerja ye elly. eh, ko kawin 27/5 ek? aku 26/5. tp 27/5 tu tarikh convo aku. ngeee... thn ni tak dpt ko nk jdk pengantin baru ye.

    ReplyDelete
  4. beza sehari je kan......anyway happy anniversary utk ko ye anisalya.......tahun ni tak dpt jadi pengantin baru la aku, tapi tak pe, ada free time sure aku pulun gak nanti

    ReplyDelete
  5. Wahhh tahniah tuk yg bercuti due bulan tuh.... Yg kene keje tu plak sile tabahkan hati kuat kan semangat yeak kikiki....tapi mmg x syok pun kan, ilang kejap kawan gosip... Kawsn mkn....

    Xpe2.... 2 bulan kejap je tuh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ilang assistant terbaekkkkk, patah kaki tau

      Delete
  6. Confirm busy x cukup tangan nie..neway, congrats to Shida..:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. X cukup tangan, nk kena cari extra tgn ni

      Delete
  7. Hahahah pdn muka... Xpe la lmbat sket celebrt...hari2 kan hari berkasih sayang...
    Slmt membuat kerja yg melambak..

    ReplyDelete
  8. jangan terbengkalai blog ini sudah ler..sebab tak ada assistant nak tolong...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe harap2 x la, cuba gak curi masa

      Delete
  9. tahniah pada yg dpt bby...sabar yea pda yang kena tunggu sub ass bru....

    ps....dear pkwe tuan blog, jgn xblk...kang da yang majuk 8 hr 8 mlm....ekekeke....

    ReplyDelete
  10. Alarrr xkan smpi cancel plan tu sbb kerja elly, carilah peluang smpi dpt ok :-)

    ReplyDelete
  11. stay calm and be safe! keep enjoying life to the fullest. btw selamat bekerja. :)

    ReplyDelete
  12. alalala kesiannya takde org nak tolong wat kije... done follow - Noob

    ReplyDelete
  13. wahahahaha akak takpe,bila lagi nak busy2 cemni kan?

    thniah lah kat assistant akak tu.anniversary tu takpe,hari2 pun bole anniversay. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pakwe xde sini hari2, sbb tu lerrrrrrr

      Delete
  14. Sabar ja la. Dah folow awak. Nt folow kita juga ye.He

    ReplyDelete

Post a Comment