bz bz bz bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

oh bznya aku beberapa hari nih....
bila BOD buat macam2 perubahan....huru hara sket la aku gamaknya....
masalah maid, lom settle2....manalah nak cari maid nih.....ohhhh sungguh kusut aku nih.....pakai syampo rejoice pun lom tentu masalah kusut leh diselesaikan!
pakwe lak nak outstation esok....bila dia nak outstation, aku jadi huru hara, segala mak nenek perlu diselesaikan dan diconfirmkan secepat mungkin sebelum dia outstation.....takut betul kalau tertinggal here and there, kang masak nak dptkan signature dia.....
tadi selesai tutup akaun streamyx, akaun register under nama pakwe, pas tu gi tempah segala baju suar dia, gi bank, gi money changer, dan segala mak nenek telah pun settle.....
ingatkan bleh la balik awal sket hari ni, sebab esok dia outstation, so nak spend masa sama2 ngan anak2....tup tup masuk je ofis tgk schedule baru dia ada meeting lak kul 6 ptg ohhhhhhh kat KL plak tuh........
abis aku nak balik umah nek apa?  dah la share keta hari ni!
nampaknya kenalah menumpang keta assistant aku! aduyaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bunga purple nih utk korang yg rajin dtg sini.....utk ditatap aje, nak bagi sorang satu tak mampu kuikuikuikui

Comments

  1. Fuh...banyak nak kene settle tu...insyaallah hope semua urusan dipermudahkan kan......tang maid tu mmg payah...hope dpt jumpe yg betul2 okey yeak....lieya kalo amik maid pun mls nak ikut yg agnsi punye, byk hal selalu....better cari sendiri...ramai kawan2 lieya buat sendiri.....

    ReplyDelete
  2. phewwitt...
    mmg busy bebenar makcik sorang nie...
    tarik nafas pepanjang yerk
    pasal maid tu..pelan2 kayuh..insya allah ada rezeki dpt maid yang baru

    re : zana duduk tmn saujana..btw...hubby org kluang. zana orang mersing..MIL duduk kat taman matahari

    ReplyDelete
  3. tq korang....
    lieya...tak dan nak cari sendiri walau ada 2 kantor kat indonesia....pakai agen gak....kena hentam 6k nih
    zana......mmg pelan2 kayuh ni, nampak rileks dan cool tapi dalam hati mcm tsunami nih.......hehehehhee balik kluang nanti bleh la lepak kan...lama dah tak balik, dek ke bz aje memanjang plus since anak masuk darjah 1....tapi rasanya awal bulan june nak balik kluang nanti....

    ReplyDelete
  4. aku nak ko pos bunga tu blh? hehehe... dah nak kena tggl ko elly. sian. mcm aku jgk la kena tggl. hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita kan geng, memanjang kena tinggal

      Delete
  5. Huiiisshh bz beno gamaknya...
    Abis skrg anak2 dgn sape?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anak2 ngan maid lagi, maid last day on 27 mei ni

      Delete
  6. Assalam Dik Lieya...moga Allah permudahkan segala urusan buat dik...tak tahu Akak nak kata pa takut buat serabut lagi adalah...tak pa..terus cekalkan hati ...ni dugaan darinya jua!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam kak, nama saya elly kak, tq kak!

      Delete

Post a Comment