its our 11th wedding anniversary today!
tq jadi bestfriend, hubby, papa yg terbaik utk I........semoga kita kekal sampai ke syurga!
i love u sooooooo much!
boleh pau hadiah ke ni?

Comments

  1. dah 11 thn ye elly? happy anniversary. ko nak hadiah apa lagi? baby baru ke? muahaha...

    ReplyDelete
  2. anisalya: how time flies, kejap je dah 11 tahun, aku saja je nak hadiah, tapi diri sendiri pun tak tau nak pau hadiah pe...tapi berjaya mengepau set meja makan smalam sebab meja makan skang hancus suda!

    ReplyDelete
  3. hepi eniberseri seri :)

    pow ipad3 pun cukup dahhh :P

    ReplyDelete
  4. Wishing u hepi together forever...
    *Sept ni CiM & hubby br brsama for 10yrs. Been 2geder for 11yrs coz we dono each other b4, kawin atas aturan kluarga.

    ReplyDelete
  5. Aiyyooo suda 11years?? Lama tu...
    Anyway hepi anvsary ya!.. Moga bahgia slamanya hgga ke syurga...

    ReplyDelete
  6. happy 11th wedding anniversary to the both of you! semoga tetap bahagia bersama keluarga tersayang. :)

    ReplyDelete
  7. hepi ..hepi...hepi anivesary...semoga bahagia kekal abadi milik uolls....

    ape laa yg cik puan isteri pau adiah ni gamaknye....henbeg baru kah?...tipon baru kah?..gejet baru kah? heheheeh..sila update ngan kami yeak

    ReplyDelete
  8. tq farra arisha & lieyalatif....sebenarnya tak tau dah nak pau apa....tapi beli gak sesuatu selepas persetujuan bersama di capai dan merasakan benda yang nak dibeli tu sangat penting kat rumah wakkakakakakkaa sampai je nanti aku upload ye!

    ReplyDelete

Post a Comment