mother's day card lagi

kali ni dapat card dari AIRA plak ...... masa nak bagi kad ni, siap buat I LOVE U lagi...tu mesti teacher dia ajar kan......
mother's day card spesel dari aira, age 4 years!
bahagian depan......
comel pic aira!
yang ni bahagian belakang......tq aira......i luv u too tau! enjoy your school!

Comments

  1. byk cupcakes kat kad tuh.....comel sangat!

    ReplyDelete
  2. siap ada tuli my mom is ELLY. nsb baik btl. kalau sala mst ko hangin kan elly? haha... kad anak2 walaupun simple ttp menujakan hati kita kan?

    ReplyDelete
  3. mesti la nama mama dia ELLY ...seb bek nama mama dia pendek dan ringkas....tunggu sat lagi father's day...jenuh nak tulis nama papa dia...ekekekekeke....anak2 kan, apa dia buat kat kita, nak2 kad comel mcm ni pun dah buat aku cukup touching......smalam balik umah, bukak je pintu, dia jerit: mama for you...i love u....ohhhh mmg touching tau

    ReplyDelete
  4. comeiii..
    hope hardy will buat kat aku satu.
    tadika dia tu x pernah soh budak2 dia buat gamaknya.

    ReplyDelete
  5. Sgt comey.... Betul tu bile ade anak sekolah sure dpt kad hasil buatan anak sendiri kan....

    ReplyDelete
  6. Cantik kadnya..anak ema pun asyik tepon cakap ada kad untuk mama...tak sabar nak balik....

    Beg angry bird kat sini RM120

    ReplyDelete
  7. Alhamdullilah...kecik2 dah pandai menghargai ibu dia...:)

    ReplyDelete
  8. masing2 sila tunggu kad dari anak masing2 ye....sebenarnya papa derang pun leh aje belikan utk anak, suh anak tulis bagi kat mama kan....tapi tgh pikir, papa agaknya ada hati tak nak wat cam tu ekekekekkekekekekekekekeke

    ReplyDelete

Post a Comment