mother's day

sejak anak2 start sekolah, sakan aku dpt mothers day card dari anak2....comel betul la kad2 derang....
yang ni kad pertama aku dapat dari alyssa....katanya dia buat kat sekolah agama....
ustazah bagi kertas A4 sekeping kaler putih dan ustazah suruh buat kad utk mama masing2
sangat cute la aku rasa, nak gelak pun ada....kreatif gak anak aku nih!
jom tgk muka hadapan kad rekaan alyssa!
kelassssssssssss ko, ada hadiah tau......tgk anak panah tu....surprise tul apa la hadiahnya.....
pusing kad kat belakang.....perghhhhhhhhhhhhhhh hadiah cincin diamond kaler biru ye....siap ada harga lagi wakkakakakakakakkaa alhamdulillah, anak aku ni tau rekaan cincin kesukaan aku....sebijik diamond kat tengah2.....dalam bulatan ring tu, sempat lagi tulis MUKA MAMA NAMPAK CANTIK DAN BERSERI
amboiiiiiiiii ayat tak menahan tau!
yang ni plak, bahagian dalam kad....alhamdulillah, semoga alyssa akan jaga mama selama-lamanya....tq alyssa, mama luv u soooooooooooooo much....moga jadi contoh utk adik2
aku ada 2 lagi kad tau utk mother's day nih....nanti aku upload ye!

Comments

  1. Assalam Dik Lieya....so sweet...hrmmm terkenang masa anak2 akak di peringkat umur tu....memang macam2 ragam....sekarang dah besar2...selalu dapat chocolate, kek...belanja makan....yang penting ciuman dan kasih sayang yang tulus ikhlas...Eh..terasa semakin tua....!

    ReplyDelete
  2. muka mama berseri nampak diamond ye? hahaha... besar dah anak ko ye elly.

    ReplyDelete
  3. Jeles!
    X sabar tggu opal besar...

    ReplyDelete
  4. watierman.....zaman berlalu, anak2 pun dah besar2....cara derang treat kita pun dah lain kan.....
    anisalya: tu la terasa cepat masa berlalu dah besar anak aku.....
    salmiza: jgn jeles ye, nanti opal besar, ko pun leh dapat gak kad sekeping!

    ReplyDelete
  5. nak tunggu anak anak saya besar, sebab sekarang mereka masih tak tahu menulis! ;)

    ReplyDelete
  6. sabar daddy ziyyad....u will be surprise nanti tau....

    ReplyDelete

Post a Comment