tq jiran!

jiran sepakat membawa berkat ko!
tq utk jiran aku nih....derang skang satu family berhijrah ke VIENNA atas tanggungjawab kerja......
tapi sesekali masih lagi balik ke sini.....
tq atas ingatan FIT.....
dapat satu fridge magnet!
aku mmg pengumpul fridge magnet yang tegar........
cantiknya FM nih.....tambah lagi satu koleksi! suka sangat!
dan sekotak coklat yang sangat sedap....duty free kat Malaysia tak de tau coklat nih......sungguh syahdu bila coklat ni masuk dalam mulut......
seeeeeeeeeeeeee....packaging dia kecik2 gini....senang nak ngap!
again, tq so much FIT....ada rezeki sila la hantar lagi ye.....aku sudi je terima.....
FIT kata nak balik sini lagi bulan July, siap tanya nak order apa....rasa cam nak kirim perfume la....ekekekekekekekekkekekekekekkeke

Comments

  1. bagus betul dapat jiran macam ni...Kena igt sabda Nabi, jiran yang baik ialah salah satu rahmat Allah...

    ReplyDelete
  2. ALAHHH jeles niiii heheheeh...lieya ni pantang tgk FM oversea...lagi2 negara yg lieya takde lagi...sure meroyan2 ekeekekekek...cantik2....skrang mmg wajib kan, buah tangan bagi FM...lagi bernilai gitu......

    moga murah rezeki jiran elly sbb murah hati bagi buah tangan dari jauh nie....amin....

    ReplyDelete
  3. Amboiiii...klu menerima suka aje!

    ReplyDelete
  4. ye elly. sila tambah koleksi perfume. komst mkn coklat tu srg2. tak kongsi dgn ank2 kan elly? hehehe...

    ReplyDelete
  5. daddy ziyad: kebanyakan jiran dah mcm keluarga.....bukan apa, derang la antara yang terdekat kalau apa2 terjadi

    ReplyDelete
  6. lieyalatif: iye ke ko pengumpul FM....eh leh tukar2 nih.....

    ReplyDelete
  7. salmiza: mesti la aku suka! tapi jgn lupa memberi ye! org memberi kita menerima, org terima kita memberi!

    ReplyDelete
  8. anisalya, ada dpt perfume baru sebenarnya, nanti aku upload ye......wei aku makan coklat tu sama2 la....kalau ko ada sebelah, aku bagi ko setengah ye wakakkakakakkaka

    ReplyDelete
  9. eleh... ko cover je tu kata ko mkn dgn anak2. muahaha... ko mandi perfume je dahlah elly. jgn bazir air mandi. mandi perfume je.

    ReplyDelete
  10. wahhh bagus tul jiran...
    jiran aku sebulan seklai nk nampak btang idung pun payah...

    ReplyDelete
  11. Tambah koleksi fridge magnet jom :)

    http://susunatursioca.blogspot.com/2013/09/sticky-post-berita-baik-ada-penaja.html

    ReplyDelete

Post a Comment