ragam anak2 beginilah

cuti sekolah kan 2 minggu kan...
so last week aku biar aje 2 org anak dara tu buat apa dia nak kat umah men laptop ke, men ipad ke, baca buku ke, men game ke, tgk tv ke, men toys ke....
lantak!
memang saja aku bagi derang wat aktiviti bebes derang....
tapi this week no no no ye.....kena wat sket revision....
smalam sebelum gi kerja, tinggalkan few homework utk alyssa buat
BM, Maths & Science.....
yang paling tak tahan bila aku check homework BM dia.....
korang tgk la sendiri pe dia buat.....wakakkakakakakkaa
nak marah pun tak jadi, gelak beso ajelah aku wakkakakakakkakakkaa
mcm2 hal la bebudak zaman skang nih.....ngan mama xpe jawab cam ni ye.....
jgn kat school time exam alyssa wat cam ni...ada gak mama sekel nanti....
tapi memang tak tahan .... berdekah2 aku gelak.....wakkakakakakakkakakkaka
sebelum tido malam tadi, pesan kat dia, esok sila wat pembetulan utk yang salah tuh....dan sebagai denda mama tambah lagi few homework
amik!

Comments

  1. HEHE..LAWAK TOL ALYSSA..BERANI DIE BUAT LAWAK NGN MAMA DIE CAMTU...COMEL JEKK..

    P/S: THANKS SINGGAH KT NENS..NENS FOLLOW SINI..;)

    ReplyDelete
  2. daddy ziyyad, kanak2 mmg selalunya jujur....biarlah dia terus terang, jgn marah, cuma nasihat, sesekali je perlu di tegur ngan ganas sket ye....(itu amalan aku ye)
    nens, tq for following my blog....dia memang seorang anak yang selambat je, apa dia rasa, dia akan luahkan....which i like! aku anggap dia as best friend!

    ReplyDelete
  3. hehe mmg nak marah pun tak jadi kalau gini.

    ReplyDelete
  4. haahhahaahh terus tulis 'surat cinta' tu kat mamanye hahaahaha...adoi laa budak2 skrang ni mmg tak diduga perlakuan mereka kan...bijak2 .......

    betul tu, jgn timepekse buat camni dah le...tergolek dok cikgu pengsan kang hahaahahaha

    ReplyDelete
  5. nakal la anak mama tuh....hehehe....

    ReplyDelete
  6. mana de dera, suh wat additional homework aje weiiiiiii skali ni yang aku dpt.....anak2 memang nakal sket, tapi seronok tgk perangai derang yang macam2 nih wat aku sakit perut nak gelak

    ReplyDelete
  7. ni bukan nakal,ni comel namanya.kita baca pon terus ketawa.mak mana lah nak marah anak comel cemni.

    ReplyDelete
  8. hehe..kelakar betul la kakak ni..

    ReplyDelete
  9. ascil, memang comel sangat okay!
    liza, apa lagi nak buat liza wei, gelak ajelah dulu ye

    ReplyDelete
  10. isk2...sgt bijakkkk meloyarrr...cam sapa ek??

    ReplyDelete
  11. ishhhhhh memang kaki meloyar anak2 aku nih....ekekekekekekkekekekee

    ReplyDelete

Post a Comment