tosei RAWA

tosei pujaan hati...TOSEI RAWA
bukan semua mamak ada jual tau...selected mamak only!
itu dalam tosei ada mcm2 bahan .... tak masam dan sedap sangat........
nak tau pi test sendiri ye!
aku saja dengki kat korang sebab tak mo cite lebih lanjut pasal tosei ni.....wakkakakakakakkakakakaka

Comments

  1. wahhh tgk gambar dah nampak yummy!! kat mana ni?

    ReplyDelete
  2. has good looking. i've never eaten this kind of tosei before so far. ;p

    ReplyDelete
  3. yup, tosey rawa ialah tosey kegemaran saya..

    try lah tosey pisang, pun hanya selected mamaks aja yg buat tauuu..haha

    ReplyDelete
  4. kita pun suka sangat tosai rawa. kadang2 macam nak mintak extra sayur ekekek.. paling best kat pelita bangsar tu

    ReplyDelete
  5. xpernah try lagi tosey rawa...tosey biasa kureng kena dengan tekak sebab masam....

    ReplyDelete
  6. peberet aku ni wey...aahhhh sume peberet haahahah dasar tekak lapoo manjang hahahaah...eh siyes2 aku suke...laki aku tak suke mkn sebb die kate benci bile tergigit rempah2 yg ade tu hahaahahah....

    tapi yg ko punye ni tak garing sgt nie...kalo garing lagi sedap kooo..dah mcm mkn kopok dah kekdahnyer....

    ReplyDelete
  7. teacher azimah: ni kat putrajaya, alamak precint brapa lupa plak...kalau tak precint 8, precint 9, mamak berkembar tu....situlah yang selalu lepak pun!
    farra arisha: next time u can hv a try....not bad ok!
    daddy ziyyad: ohhh tak pernah try lagi tosei pisang tuh...nanti aku cuba ye!

    ReplyDelete
  8. zila: alamak taste sama kan!...ada gak cuba kat pelita KLCC, tapi tak berapa sedap....pelita bangsar ye....nanti aku test ye
    henrietta: yang ni tak masam tau....sedap bila lalu kat tekak ye

    ReplyDelete
  9. lieyalatif: ko memang, semua pun favourite ko tau wkakakakakkakakakakka ahah kalau garing memang sedap! ada lagi satu beb kalau ko ke penang ye...restoran ananda bhawan...terbaekkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  10. ko ni makan je kejenya elly oiii...

    ReplyDelete
  11. ko jeles ye anisalya...satu2 lagi aku upload pasal makan lagi ye wkakakakkakakaka dush dush

    ReplyDelete

Post a Comment