wedding

weekend baru2 ni....23/06/2012 ... pakwe terima jemputan dari rakan perniagaan dia.....perkahwinan anak perempuan dia
pakwe kata wedding ni kena pi ye.....i dah confirmkan attendance...ekekekekkekekekekek
tgk2, alamak dia buat kat royale chulan la....kelas ko...hotel tu cantik......
terus pikir, apalah baju nak pakai nih....agagagagaga
ni dia punya wedding card....jenis keras dan tebal ye......lupa lak aku nak amik gambar dalam kad tuh.....
anyway congrats dato rosman...terima lagi sorang menantu dan besan ye!
utk pengantinnya, tahniah, semoga pelayaran anda berdua sentiasa dihiasi keindahan!
dpt cenderahati ....dalam beg begini.....
dalam beg tuh ada kotak ni...sweet sgt....menggunakan kain lace atas tuh.....
apa ada dalam kotak tu????? benda alah ni la....biskut berbentuk bulat, with icing sugar yang keras tuh....tak tau la aku org panggil apa, sebab aku tau makan je hehehehehehhehe
tu je gambar aku snap, gambar pelamin, dewan bagai tak amik....malu ar plak nak snap sana sini...ekekkekekekekekekke....
aku pi berdua aje ngan pakwe, anak2 semua tinggal ye....sebagai menghormati jemputan....suami & isteri ye!

Comments

  1. mmg hott cenderahati ni..pehhh..bajet besar xpe..ekeke..

    sy mmg excited kalo dpt pergi jemp.kenduri..especially kt otel..;)

    ReplyDelete
  2. takut nk pi kenduri grand2 mcm ni...seb bek tak pernah pdt jemputan pun...kalo tak menggagau nk cr baju...hik2...

    perghh sedondonlah dgn pakwe....hehe

    ReplyDelete
  3. Chantek la bekas kain lace tuh....skank mmg byk undangan Hbyy n Wife only....

    ReplyDelete
  4. nens: mmg cantik, ada few kat umah, sis wat collection
    ogy: memang menggagau nak cari baju tau, maklum la baju den baju biasa2 je.....
    henrietta: undangan byk hubby n wife kalau space limited....apa nak buat....hehehehehhehe

    ReplyDelete
  5. takpe la. sesekali kuar berdua. asyik kena tinggl je. muahaha...

    ReplyDelete
  6. muahahhahahhahah berkali2 pun tak pe kan kan kan

    ReplyDelete
  7. eiii aku kan kalo dpt jemputan wedding kat hotel2 ni mule laa aku gelabah beruk hahaahha...org ajak mkn jek pun, aku yg gelabah nak pakai baju ape nak pakai tudung ape hahaahahah...ye la ko, kate kat hotel mesti le grand2 kan wakakaakakaka

    eh cantik laa doorgift tuh...aku suke...nampak keXklusifannyer...auwww!

    ReplyDelete
  8. gift dia pun cantik cool ni kan pula pelamin mesti lawa.

    tak dpt tgk pengantin pun takpe sbb dapat tgk pasangan sedondon nih sweet ;)

    ReplyDelete
  9. special tOl door gift tue kn??salam knl n dya follower u bloG ya !

    ReplyDelete
  10. lieyalatif: mmg gelabah kan...tah apa2...gelabah ngalahkan pengantin gamaknya
    mamyharraz: pelamin dia memang cun, semua fresh flower okay!
    baby lydia: tq lydia...salam kenal gak!

    ReplyDelete
  11. ooo ni la pakwe ko slama ko dok ckp tu...
    g sedondon...sweeeet

    ReplyDelete
  12. ni la pakwe aku....hehehehhehe....mesti la sedondon....baru la nampak sweeet kan....bagi cover mana2 yang kurang sweet tuh ekekekkeke

    ReplyDelete

Post a Comment