weekend

oh banyaknya wedding invitation here an there....alhamdulillah dpt pi semua weeding yang ada.....semput gak la aku......
jiran depan umah kawinkan adik dia....
partner hubby lak kawinkan anak dara dia.....wahhhh memang santak la
wish all the bride and groom,
semoga kekal sampai ke syurga.....just enjoy the ride!
aku???????
kepenatan pi wedding ngan pi layan partner hubby yang diterbangkan khas dari Jakarta untuk wedding anak partner kat bangi  nih......
malam tadi gi lepak ngan derang.....ngomong2 tanpa henti, sedar2 jam dah kul 12 malam.....
jauh la plak aku nak balik....
JW Marriot, Bukit Bintang ke Bandar Seri Putra, memang menguji tahap kemengantukan betul la!

Comments

  1. hati-hati gak gie makan kenduri..takut keracunan seperti ema ni..terceri beri masa kenduri kat kluang....

    ReplyDelete
  2. Dpt invitation gak weekend br2 nie..tp x dpt nk g psl hb kena keja lak..haizzz!

    ReplyDelete
  3. mmg kena hati2...mlm tadi maid buang air 8 kali sebab makan nasi kenduri yang dihantar ke rumah....bukannya salah tuan rumah, time dia bagi tu mungkin makanan elok lagi, menjelang malam, maid lak tak panaskan...tu yang terus ceri beri tuh.....
    next week pun byk jemputan kawin lagi...tapi kali ni penuh lak schedule kat johor....

    ReplyDelete
  4. musim cuti sekolah ni mmg meriah ngan majlis kawin...syoknye dpt makn nasi minyak.....tapi sengkak le perut.....hihihihi....

    ari tu kat kampung hubby sampai 4 buah rumah buat majlis ...hah penin pale dok susun mane nak gi dulu....yg pasti rumah ke 4 tak lalu dah tgk nasi minyak hahaahhhaah

    ReplyDelete
  5. musim cirit birit sudah bermula! haha

    ReplyDelete
  6. cuti sekolah mmg wajib lew jadual kenduri penuh....huhuhu...

    ReplyDelete
  7. selamat berkenduri kendara semua!

    ReplyDelete
  8. puas makan nasi minyak la ye....

    ReplyDelete
  9. mmg puas salmiza wei....next week mau kenduri tour kat johor lak....yihaaaaaaaaaaaa blk kg!

    ReplyDelete
  10. SAMA MCM NENS GAK..BYK TOL KENDURI KENDARA,,;)

    ReplyDelete
  11. selagi larat dan terdaya, cuba gak dtg setiap undangan...kalau bleh tak mo menghampakan org yang jemput kan!

    ReplyDelete
  12. mkn kenduri ye ly? jgn mkn byk2 nnt naik berat badan ko. hahaha...

    ReplyDelete
  13. byk2 pun naik kat perut je anisalya wei, muncit dah perut nih

    ReplyDelete

Post a Comment