yeeehawwwwwwwwwwwww

seronok dpt balik kampung weekend baru ni
memulakan perjalanan tepat jam 12 malam, khamis malam jumaat, start hari jumaat dah ada kat kampung sungguh heaven okay!
bgn lambat, mak masak sedap, tambah lagi tahap heaven itu...ekekekkekekeke
kenduri kawin silih berganti pada hari sabtu.....aduss senak perut dibuatnya.....
pulang ke KL smalam petang....alhamdulillah highway sangat clear...sket je jem...itupun sebab byk tul rakyat malaysia yang prihatin bila ada eksiden....prihatin tang tengok aje okay!
pagi2 sungguh liat alyssa ngan aira nak bangun pi sekolah.....2 minggu cuti kekdahnya...
terpaksa derang bangun awal sengah jam, sebab mama nak anta papa pi airport ye anak2.....
pagi2 buta tadi aku menyupir pakwe sorang tuh yang memulakan program outstation dia wakakakkakakakka
kena tinggal lagi, padan muka aku! dengan pesanan, hari khamis, pagi2, jgn lupa pick up kat LCCT ye....wakkakakakkaa wa lagi jd supir! mesti sebab service wa superb kan!
dan skang ni wa kat opis la, berkhidmat demi agama, bangsa dan negara!
selamat bekerja semua, jgn monday blues sangat la ye...kita enjoy!

Comments

  1. ala wa kuli je pun uhuk uhuk....bila boss x de je leh jadi bos...ekekekekekke....teacher dah start work ye....ekekekekekekeke

    ReplyDelete
  2. kalau balik kampung mmg itu aktivi wajib kan samalah..tu yg best kalau dpt balik kampung.

    samalah kita supir utk suami..hehe nasib bayaran dikenakan utk servis tip top kan ;P

    ReplyDelete
  3. Mmg syiok balik kg kannn..sama mcm sy..:-)

    ReplyDelete
  4. sonoknye blk kg....xpe, pkwe outstation, t ade ole2 t...

    ReplyDelete
  5. balik kampong, bermalas malasan, makan makanan mak masak...apa lagi yg lebih best dari tu, kan? :)

    ReplyDelete
  6. mamyharraz, kita serupa ek....
    henrietta: tak mo ole2 dah, selalu sgt outstation sampai tak tau dah nak ape....
    daddy ziyyad: memang itu yang terbaekkkk di seantero alam

    ReplyDelete
  7. takpe... kena tinggal pun balik nnt ada la buah tangannya tu. sama la mcm anak sulung aku tu. puas kejutkan bangun pagi.

    ReplyDelete

Post a Comment