30072012 morning everyone

menyupir di pagi hari adalah sangat ngantuk okay....
selepas sibuk bersama sanak saudara sepanjang hari minggu, hari ni kena la pi kerja kan!
kita mulakan dengan jadi supir ye....
safe journey pakwe...till we meet on 12th august!
aku yang tak bersedia nak kije nih, tinggal kunci opis, kunci bilik boss, kunci drawer dan pass masuk opis bagai kat keta lain, sedangkan aku tengah memandu ke office dengan kereta lain....wakkakakakaka
sila patah balik umah ye elly...ko ni dah macam mak nenek tau tak!
matahari nak memancarkan cahaya di pagi hari otw ke LCCT!
adesss ada meeting plak kul 11 pagi nih....pas tu ingat nak cabut balik umah la....nak bawak aryan pi klinik kesihatan.....satu badan naik ruam merah...
sabtu baru ni pi KPJ Kajang, doctor kata viral aje, tapi tgknya len macam aje.....ingat petang nak bawak ke klinik kesihatan la, buat test darah!
wat kije ye semua org!

Comments

  1. hehehe.....klu tukar keta mmg biasa terjadi camtu....rietta pown sama....

    ReplyDelete
  2. sian ko beb...dah kene patah balik....aku lak selalu jadi gitu kalo tukar2 henbeg...kompom ade yg tertinggal....so mls dah nak tukar2 henbeg......

    hope aryan takde ape2 yg serius key...ape2 ko update le kami....

    ReplyDelete
  3. pss..rietta pown xjangka isi kotak tu sebegitu...haah, mmg susah nak kering, tp nasib baik dah masuk thn ketiga, mak kat kg yang tolong jemurkan....

    ReplyDelete
  4. rietta: memang susah kalau hari2 kena tukar keta nih.....memanjang aje tertinggal sana sini
    lieyalatif: selalu gak tang henbeg tuh.....pakwe selalu gak bising, abis dia gak yang belikan beg tu kan, kang tak pakai kecik ati lak kan!
    rietta: rindu nak makan jeli kering tau.....rindu nak buat jeli kering gak!

    ReplyDelete

Post a Comment