susulan WW 04/07/12 - its FLORIA PUTRAJAYA 2012

byk yang membuat tekaan yang betul utk WW 04/07/2012
bagi yang duduk sekitar putrajaya dan rajin membaca dan sangat berinformative, mesti tau la kan!
pergi secara kebetulan after lepak umah ogy jumpa kawan fb dtg dari kedah.
memang ckp kat anak dara 2 org tu, kalau ada parking kita pi, tapi kalau tak de parking kita balik.....tak kose mama korang ni nak cari parking mcm org sengal.
sampai2 aje, tup tup ada keta kuar....memang strategic la parking area tuh....alhamdulillah rezeki anak2 ye.
gambar wajib ambik tetiap tahun....pintu gerbang dia ekekekekekekekekeke
tema tahun ni BUNGA KERTAS.....
antara taman2 yang ada kat luar....aku tak abis jalan ye....jadi gambar adalah sangat terhad mengikut kemampuan kaki berjalan.....jalan ngan bebudak kecik, manalah derang minat kalau aktiviti tengok2 nih...kalau ada aktiviti yang melibatkan diri derang suka lah kan....

ada band gak...jauh dtgnya dari australia
abis masa kat sini paling lama.....si aira ngan alyssa bagi rabbit makan....rabbit pun nyampah nak makan, abis semua yang masuk asyik bagi makan....kenyang la rabbit tuh....bagi makan pun wat donno aje...tapi rabbit dia jinak2
aira paling berani ngan rabbit...alyssa tu harap je badan besar, penakut rupanya!
lepas dah puas bagi makan rabbit, diajaknya mama dia ni naik perahu dondang sayang plak.....tetiap tahun floria mesti naik nih ngan cruise tau
budak happy dpt naik perahu dondang sayang
sekitar pemandangan masa naik perahu ye....aku pemalas amik gambar sebab aku lebih prefer menghayati ngan mata aku sendiri


lepas naik perahu, anak dara 2 org ni bantai main bouncing jungle lak.......jenuh la aku tunggu, so ni  je le bunga2 yang sempat aku rakam.......











taman luar semua aku tak pi lagi....ingat nak pi hari ni lepas kije....kalau kesihatan mengizinkan
esok cadang nak bawak anak2 plak lepas sekolah, nak tgk boat parade ngan bunga api jam 10 malam hehehhehehehehehe

Comments

  1. Cantiknyaaa..teuja tgk bunga yg pelbagai kaler..kalau dkt leh tejah nie..:-)

    ReplyDelete
  2. saya maybe tak sempat pergi tahun ni punya floria...hmmm...acara yg saya suka ialah fireworks, boleh ambik gambar! :)

    ReplyDelete
  3. aku tahun ni kurang ghairahlah nk pi tgk..maybe sbb bunga kertas kot...tak minat...hik2...


    lepas tgk tu jom ngetehhh...hehehee

    ReplyDelete
  4. chantekkkk...suka tgk picta no 2 bunga ketas...sangat chantik.....

    ReplyDelete
  5. seronok tu tengok bunga2 segar ni. segar biji mata.

    ReplyDelete
  6. tak boleh ada kat sini. banyak sangat debunga... = bersin!

    ReplyDelete
  7. gieyana: ada la rezekinya nanti, kalau bukan tahun ni, may be in future ye
    daddy ziyyad: fireworks tahun ni cantik...tapi manusia punyalah ramai, aku sendiri pun tak snap gambar fireworks sebab takut dok sibuk snap gambar, anak lak hilang

    ReplyDelete
  8. ogy: tahun ni cam kureng sket.....tema bunga kertas kurang menyerlah nampaknya
    rietta: tq
    anisalya: tgk la, janji ko segar ye
    uncle gedek: amboi uncle! byk lak songel ye!

    ReplyDelete

Post a Comment