Susulan WW 25/07/2012

WW smalam ada 2 gambar yang tiada kaitan langsung antara satu sama lain
wakkakakakakkaka saja je ikut sedap jari nak upload

ishhhh sedap kan jeruk buah cermai nih...lama gak aku tak makan......
sejak kena gastrik dah tua2 ni insaf makan jeruk......
selalu makan buah cermai nih yang bila dah siap dijeruk....tak pernah lak makan ngan method yang lain
nampak kat pokok ni kat masjid selayang....lebat gila buah cermai dia....first time tgk pokok cermai ni, jadi jakun banyak la kan


yang ni plak sapa ye?  wakkakakakakkakkaa
OGY ko ni memang tak patut la.......patut ko la org yang berjaya meneka ngan tepat okay!
inilah empunya badan ye
tu cik abang ko la....kan smalam aku jumpa dia kat Imigresen Putrajaya pi siapkan permit maid aku....wkakakakakakkakakkakaka
smalam aku whatsup ngan si mang nih bgtau:
wei aku amik gambar ko kat imigresen dari belakang, tempek kat blog, binik ko tak kenal la wakkakakakakkakakakakka abis la ko ni, masakkkkkkkkkkkkkkkk
si mang jawab:
tu baru aku tumbuh rambut sket tuh, dia tak cam himhimhim
aku reply:
wakkakakakakka silap2 dia sebelah ko pun, dia tak pasan
ogy....ogy.....pose ni agaknya mata ko kurang stabil kan....wakkakakakkaka
jgn marah ogy, pinjam abg motak ko sat ye smalam......yeeehawwwwwwwwwwwwww

Comments

  1. ko kutuk2 ogy ye elly? dosa2!!! hahaha...

    ReplyDelete
  2. jadi mangsa si suami ogy tu yer... tapi sedap wey cermai tu...dah kecur airliur ni..

    ReplyDelete
  3. anisalya: tak kutuk2 la, melawak je wakkakakak ya ampun, mampus ogy marah nih
    mamaEma: ngan suami ogy tu dah adik bradik, hehehhehe pose2 jgn kecur2 ye

    ReplyDelete
  4. rietta biasa tengok arwah nenek tumbuk ngan cili ngan asam,lew gram lew apa la...masam...tapi dorg suka....

    ReplyDelete
  5. Ya Allah kecur air liur membayangkan jeruk cermai!

    ReplyDelete
  6. tak pernah makan buah cermai tu..

    cuba laki si ogy tu rambut panjang + jambang, soheh bini tak kenal! haha

    ReplyDelete
  7. keh keh keh..glamer cik abe ogy kekdahnyer heheehehehh

    wah wah wah...ko saje buat aku teliur tau...terbayang terus sebalang jeruk cermai tau.....mase jaman2 sekolah suke gile mkn...skrang ni tak le.....tekak dah kertu...tak tahan dah mkn bende asid2 masam2 ni heheehehehehe

    ReplyDelete
  8. riett: cam sedap jek cara makan tu kan!
    mamyharraz: ntah2 dah meleleh air liur tuh kan
    daddyziyyad: hikhikhik mampus aku kena perambat ngan si ogy ni tau
    lieyalatif: hehehehhehe dah cam adik bradik ngan cik abe ogy nih.....tekak dah kertu ke wei.....bahaya nih!

    ReplyDelete
  9. dah lama tak makan cermai...
    tapi kalau jeruk sedap lagi jeruk buah salak..hehe

    from: ibu damia aleesya & damia Ayyunie..

    ReplyDelete
  10. hahahahahaah adusss....aku tak pasan beb entry ko ni...aku busy sket tu hr nk bw blog member2....laki aku rupernyaaa....jenuh aku pkr kaitan cermai dgn lelaki tu...wakakak....abeslah laki sendiri dh tak kenal...

    ReplyDelete
  11. wakakakkakakak tau tak pe ye.....lantak!

    ReplyDelete
  12. oo..ini ke husband kak ogy.. sis memang kenal ek :)

    ReplyDelete
  13. ye liza...memang kenal, dah mcm adik bradik gamaknya!

    ReplyDelete

Post a Comment