ulat gonggok projek

di suatu pagi ketika aku kurang kije, aku nampak la makhluk ni tengah bercinta
malas la nak explain byk2,
layankan ajelah gambar nih ye tak tau nak kategorikan 18SX atau apa
wakakkakakakakakakka





Comments

  1. oitss...apa ni skodeng ulat nk buat kerja...
    kang ketumbit kang haaaaa

    heheee....tp tertanya2 gak...camne derang....errr......ermmm x pelah...heheee

    ReplyDelete
  2. WAKAKKAKAKAKKAKAKA ogy....time aku nak lepak kat depan umah, time tu la dia nak projek....apa lagi.....amik la gambar, terus aku jadi jakun kejap

    ReplyDelete
  3. opsss.....rietta bawah umo....hahaha....

    ReplyDelete
  4. ulat gonggok kamasutra....


    haha!

    ReplyDelete
  5. woooiiii...geli gelaman aku tgk tau.....eii meremang bulu tengkuk n segala bulu yg ado tau wakakaakakak...cepat2 aku skrol ke bawah hahaahahha

    wey, ko tgk le esok...konpem mate ko naik ketumbit heeheheheheh...aiyoooooooooo!!

    ReplyDelete
  6. weh, celah mane msg kat fb ...takde pung....aku dah belek2 takde pun....cer anto lagi sekali ekeekekekekek

    jgn mare...nanti cepat tuo...

    ReplyDelete
  7. kah kah kah..masa baca tajuk, igt kan projek hape..

    ReplyDelete
  8. salmiza: mesti la beb...moment2 penting nih
    rietta: ishhh bawah umo lagi ke ekekekekekkekekeke
    uncle gedek: isshhhh spesies ni pun ada seni kamasutra tersendiri ok!

    ReplyDelete
  9. lieyalatif: hahahahhah ko geli ek...padan muka ko....ada la wei aku message ko kat fb, nanti aku recheck ekekekekkeke
    daddy ziyyad: kah kah kah ko antara mereka yang otak bersih lagi tanpa pencemaran tahap kritikal hahahhahahahha

    ReplyDelete
  10. eerrkkk...tak pernah terpikir pon nak tengok ulat gonggok buat ape..huhu..;p

    ReplyDelete
  11. nanti ketumbing biji mata...hehehe

    ReplyDelete
  12. aTy_faRed: haaaaaaaa kali ni tgk la pe ulang gonggok buat pe
    mamaEma: tak la ekekekekekke ketumbing ke ketumbit hehehhehehehehehe

    ReplyDelete
  13. bukan projek...ulat gonggok ni kembar siam kot :-)

    ReplyDelete
  14. dah mcm tgok Animal Planet kt astro..hik3

    ReplyDelete
  15. Hehehe liza
    Anisalya, lately ni byk kije, terapi stress je ni

    ReplyDelete

Post a Comment