aryan punya cerita

hari ni rasa nak up entry pasal anak bujang manja dan nakal tahap gaban ni.
baru2 ni dia naik2 ruam merah kat bahagian badan....panic attack terus...teruk bawak ke KPJ kajang, tapi dr kata bukan denggi, mcm measels.....dr bagi ubat bagai
consume antibiotic 1 dos, terus kuar semua ruam2 merah, naik paling teruk kat muka.....panic attack lagi!
biarkan dulu, isnin terus ke Pusat Kesihatan, amik darah dan test apa tah namanya yang masuk cotton bud kat tekak tuh.....
alhamdulillah bukan denggi, hanya measels......syukur!
tgk bahagian muka aryan, bahagian paling teruk kena attack!
nasib baik dia tak rasa gatal, so tak delah dia merengek bagai....good boy la aryan!
meh tgk lak aktiviti memanjat aryan, disebabkan tak de pokok besar dia nak panjat, tembok pun jadilah nak panjat.....
bila dah berjaya.....bukan tau nak bezakan bahaya ke tak, ko kalau jatuh gedebuk dalam longkang tau tak aryan?
ada hati gak nak capai sana sini
panjat lagi sebab nak skodeng anak dara umah ujung pi kelas
yeayyyyy berjaya gak....ni aku snap pic dari tingkap....kalau aku snap direct dia terus senyum buat perangai supan
panjat lagi
yes! berjaya skodeng syiling umah jiran sebelah
piala papa masa zaman sekolah2 dulu punyalah papa bangga display atas kabinet buku, yelah, penjaring gol la, pemain bola terbaik la, larian sana sini la...mcm2 suka ada......lebih 30 tahun papa jaga ngan baik, datang aryan dia patahkan ko....pas tu dia sorok dalam kabinet dapur aku....bila aku bukak kabinet tgk ada 2 piala papa yang dia dah patahkan....
aku tanya, dia ngaku lak tuh......yang best part bola kat piala tu, dia wat microphone...wkakakakakakkaka
nasib la papa ye

boleh tahan dalam bab buli arnab
penyayang gak bila baik bagi arnab makan carrot

keras kepala, suh tido xmo, penyudahnya tido la dlm walker tu nak oiiiiii
hobi aku sejak sekian lama, amik gambar anak2 tido....stail sama utk kesemua anak2 aku...tak tau la, tiga2 anak aku suka tido stail cam ni.....

korang tak caya yang derang suka tido stail cam ni?
tengok ni....
alyssa
aryan
aira
sama kan!
wakakakkaka yang ni plak ala2 pancar sitara ye!
berangan naik motor plak....vrom vrom
itu jelah cite hero manja dan nakal tahap gaban ni
sekian
wakkakakakakakkaka

Comments

  1. Style tido suma sama..

    Get well soon k baby.:-)

    ReplyDelete
  2. Hahaha..kelakau pulak bila baca dia patahkan piala pastu srmbunyi dlm kabinet..bijak bijak..

    ReplyDelete
  3. Sweeet..hero penawar ht mama...eeehh...btl la....sama jew cr dorg tu tdo...hehjee....

    ReplyDelete
  4. Budak-budak ni biar dia aktif...kalau diam je lagi risau. Betul tak....

    ReplyDelete
  5. yup...itu measles...

    tapi sebenarnya kan, measles tak perlu antibiotic

    ReplyDelete
  6. budak-budak tgh membesar..gitulah gayanya

    ema dah hantar emel yer

    ReplyDelete
  7. gieyana: kan...sama kan...tq gieyana!
    rosidah: tu la...nak marah pun tak leh tau...terus gelak aje!
    rietta: dialah penawar, dialah racun

    ReplyDelete
  8. daddy ziyyad: ntah la antibiotic tu lupa nak tanya utk apa, sebab aryan demam dan batuk gak time tuh
    mamaEma: tq, nanti aku check email ye!

    ReplyDelete
  9. ismawinda: tu la, kalau dia aktif tak la risau mana kan!

    ReplyDelete
  10. memang ikut perangai ko la elly. cuba hantar kat kampung. mesti keheroan dia tersserlah.

    ReplyDelete

Post a Comment