mari membebel

bangun dah awal....jam 6.30 pagi....jam dah bunyi 3 kali....aku cool lagi....
arghhhh baring sat la....
tiba2
aduhaiiiii 7.10 pagi udah??????????????????
bunyi hon van sekolah alyssa......
terus aku jerit kat bibik....suh uncle van tu jalan dulu la bik...
wakkakakakkakaka padan muka ko elly, sapa suh ko eksen cool sangat sambil landing ingat ko tak akan terlelap
terus kejut alyssa....tak pasal2 aku kena anto dia pi sekolah hari ni....
ujan turun dengan lebat......
sampai umah terus masak sayur lemak sawi utk anak2.....
sejuknya nak mandi kan......uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa
malasnya nak pi kije...tapi kena pi kije gak.....bos dah jeling2 tuh wakkakakakkakakkakak
akhirnya sampai opis lambat 10 minit sebab gi tapau kopi kat MC Donalds....ekekekekkeke
jgn marah ye boss, i tapau utk u skali tau......
luv u boss!

tukar topic sat....sapa paham conversation ni?
ekekekkekekekekekekkekeke........huahuahua

Comments

  1. salam sukses gan, bagi2 motivasi .,
    Bersabarlah dalam bertindak agar membuahkan hasil yang manis.,.
    ditunggu kunjungan baliknya gan .,.

    ReplyDelete
  2. tak jadi bos marah tu sbb dpt upah kopi heheheheeh....tu le ko, aku mmg kalo dah bangun tak berani tdo balik...kompem laaa tak bangun weyyyy...terlajak jadiknye heheheeheh

    ReplyDelete
  3. padan la muka ko elly. bersenang lenang la lagi. aku bersenang lenang tak apa. hahaha...

    ReplyDelete
  4. lieya: heheheheh brani boss tu marah, aku mogok kat umah nanti ekekekekke....x de ar, kat opis kena la professional kan!
    salya: amboi ko, eksen ko kan!

    ReplyDelete
  5. Hehehe...bos pwn dpt kopi sure xmrah....

    Xpham bahasa banjar...tp best kan klu bleh blajar....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia xleh marah rietta hehehe
      As org banjar, aku kena la blaja!

      Delete

Post a Comment