oh nooooooooooooooooooooooooo

its monday!
nehiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
after 11 days celebrating aidilfitri,
its time to workkkkk!
no no no oh no!
oh my work!

psst: 
tq pada yang hantar kad raya, nanti aku rajin, aku wat review ye....mesti kena wat special entry utk org yang bagi aku kad raya, sangat sweet la kad itu...........
oh aku ada satu hutang kad raya lagi, as promise aku akan anto gak, syawal tak abis lagi kan.....
ekekekekekkekeke
tahun ni menyaksikan aku hutang pose sehari aje tau!
alhamdulillah......

Comments

  1. ok2... jgn nak meroyan pepagi ni. dah. sila buat kerja ye elly. hahaha... 11 hari cuti lemak ada tambah ke tak?

    ReplyDelete
  2. wah....hutang pose sehari yang jeles nie....ekekeke.....

    ReplyDelete
  3. amboi ko sal, dengki tul ko ngan aku ye!
    rietta: jgn la jeles, aku ada 31 hari dah bayar fidyah tapi lom ganti tau! agagagaga

    ReplyDelete

Post a Comment