opening now!

hari tu aku ada bgtau kan, kalau benda alah ni dah bukak aku update!
mula beroperasi smalam....baru bukak tingkat bawah ye....tingkat lain lom bukak ye....
location:  pusat bandar 4, bandar baru bangi
benda alah yang ada smalam:  tudung, baju kurung siap, baju melayu siap, kain ela (sket aje stok utk kain ela, more will come soon)
komen:  tudung biasa2 aje, tak brapa teruja sangat, same goes to baju kurung and baju melayu siap.....lom lagi teruja tahap gaban, hehehhehe aku tunggu kain pasang aje sebenarnya hehehehehehehhe
maybe sebab hari pertama, stok pun baru letak, tunggu ko nanti elly, mau nanah mata ko tengok stok derang kuarkan, masa tu mau terkorek2 ko cari duit wakkakakakakkakaka

saja nak interframekan dalam gambar
tu belah kanan tu, opis aku ye....so korang imaginelah berapa kekerapan aku leh pi gulatis nanti
wakkakakakakakkakak

Comments

  1. owh dah buka..jom serangg....hehehe

    ada lalu juga tiga hari lepas..diaorang tgh masukkan barang..cepat juga yer...inform nanti kalau murah-murah yer

    ReplyDelete
  2. hahaha..mmg tak terbilang ar kekerapannya..
    kalu baik dgn org2 kat situ memana item yg de sale mesti dapat tahu dulu..ngeh ngeh..
    siap boleh pesan utk simpan stock jugak tu...hehehehe..boleh gitu??

    ReplyDelete
  3. Kalau g sini mau berjam pilih kain...:-)

    ReplyDelete
  4. AKU BARU lik dari fareeda bangi, tup2 nampak gulatis dah naik dah...wah wah lepas ni nak cari baju raye tak yah jauh2 pi jakel dah haih....aku terjah gulatis jek laaaa... he he he

    ReplyDelete
  5. mamaEma: serang cepat! sale ada je, siap ada happy hour lagi tau! time happy hour tu, memang happy la membeli!
    rosidah: betul betul betul, smalam dah dipraktikkan
    gieyana: tau tak pe, berejam abis masa kat sini, sebab ralit sangat

    ReplyDelete
  6. lieyalatif: oh memang, senang dah skang, sediakan duit aje ye
    rietta: best memang best tau

    ReplyDelete
  7. seronok la ko lepas ni ye elly?!

    ReplyDelete

Post a Comment