Susulan WW 01/08/2012

wah ramai berjaya meneka dengan tepat ye!
tahniah untuk mamyharraz, hirda, gieyana dan mamaEma........oh tak de hadiah ye untuk mereka yang meneka dengan tepat...ahaks!
korang kalau bab2 ni memang terror kan!
memang lama nak beli, tapi masih berkira2 dek harga emas yang melambung2....
dulu2 aku kawin harga emas baru RM35 segram okay!
tq utk pakwe aku muah muah muah dari jauh ye, sebab kekanda sebab belikan untuk adinda yang tercinta nih!
pakwe kata, duit kutu tu lekatkan and i tlg top upkan bakinya as present sebab selalu kena tinggal....luv u la babeh!
saja aku enlarge kan pic tu smalam kasi gempak, padahal sederhana aje gelangnya
like it so much, moden sket design dia.....aku tak suka typical design utk brg kemas,
biasa kalau cari mesti nak cari yang modern design.....
tak sesia main kutu tetiap bulan, dpt duit kutu lekatkan beli nih, balance pakwe yang top upkan.....tq so much pakwe tolong top upkan!

Comments

  1. cantik ler tu..gabungan emas putih.. nmpk jgk duit kutu pergi ke mana..

    ReplyDelete
  2. cantiknyaaaa!!!

    lap ai lio memandang.

    ReplyDelete
  3. salmiza: tq....tu la tak sesia main kutu kan, next year leh main lagi kutu
    mamyharraz: tq mamy, jgn la lap ai lio, aku doakan mamy murah rezeki leh dpt yang lebih baik lagi ye!

    ReplyDelete
  4. perghhh ngerlip2.... :)
    eh leh bg aku email address ko utk blog ko ni tak?
    akuu nk private blog...nnti aku add ko

    ReplyDelete
  5. nak pakai raya kena sorot-sorot sikit..bahaya tau..ehehehe

    ReplyDelete
  6. Yeyyh..berjaya teka..menang! Hahaha...brp erk 1 grm..igt nk belikan rantaimutk my dotter..:-)

    ReplyDelete
  7. Lol..ingatkan ape semalam..rupanya gelang mas..saya pun salah sorg yg giler mas. Bagus2 pelaburan masa depan.

    ReplyDelete
  8. ogy: awat nak wat private lak....ellynadyra@yahoo.com
    mamaEma: hehehehe tu lah kan, takut gak, pencuri skang ni tak leh predict
    gieyana: tahniah sebab berjaya teka, 1 gm RM170 masa dpt, stress sebab hari sebelum tu RM165 okay!
    rosidah: hehehehehe ye ke, aku tak brapa sangat, just beli utk pakai...tapi memang pelaburan masa depan...teringat masa beli emas RM35, jual RM157 .... berbaloi2 betul tau!

    ReplyDelete
  9. Tempting!
    Rm170 ea skrg....
    Mmg kena main undi ni...

    ReplyDelete
  10. hehehe...chanteknye.....bestnye klu dapat....rietta igtkan cicin...

    ReplyDelete
  11. cikgu su: ahah.....ni tgh naik lagi harganya....berbaloi2 main undi
    rietta: tq....alhamdulillah dpt gak beli akhirnya

    ReplyDelete
  12. Salam ellnadyra...dulu masa nekcik muda muda..kalau ada duit kutu nekcik suka beli emas..walau sebentuk cincin jer..pas tu tokpokcu akan beri nekcik barang kemas..setiap kali dapat bonus..duit habis tapi barang kemas masih nampak di mata..bayangkan dulu rm35..sekarang rm170..berapa kali ganda kan..ingat beli emas tak rugi..misalkata satu hari nanti terdesak..kita boleh gadai atau jual..tapi kalu kita beli pinggan mangkok atau benda benda mahal..tak leh nak digunakan jika perlu...tapi jangan lupa keluarkan zakat..insyaallah...satu pelaburan jugak

    ReplyDelete
  13. tq nekcik insya Allah tak lupa utk kuarkan zakat, terima kasih atas ingatan tu....memang berbaloi2 sebab tu org2 tua contohnya cam mak elly selalu ckp tak rugi beli emas, ianya pelaburan, skang umo dah tua gini baru la tau nape mak selalu ckp mcm tu!

    ReplyDelete
  14. suka gelang yang biasa2 je. tak berminat dgn design2 ni. kontradik tak kita?

    ReplyDelete

Post a Comment