Susulan WW 15/08/2012

tadaaaaaaaaaaaaaa bukan baju raya la....
ekekekekkekeke memang beli time bulan ramadhan ni,
beli kat Kompleks PKNS Shah Alam....jauh gila aku pi beli
beli bukan untuk tujuan pakai time raya, kot2 la ada function karang, dah ada la baju aku nak pakai kan.....ekekekkekekekekekekeke
apa pun, gambar penuh aku tak akan upload
bila tiba masa aku akan upload ye......saja dengki!
peace peace kacang peas!

Comments

  1. macam santek jer.....salam aidilfitri maaf zahir batin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg cantik, kena ngan taste aku, selamat hari raya posh!

      Delete
  2. Wlau bkn bju rya...sgt chantek.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Utk gi function tanpa anak2 ok la kot, kalau x mau terburai manik2 dan batu2 tu

      Delete
  3. jahat tak aku teka alas meja. apalah dosa baju ko elly oiii... muahaha...

    ReplyDelete

Post a Comment