edisi berangan

Alangkah!
semoga murah rezeki, satu hari nanti pasti!
angan2 kena ada tau, walau tau diri tak mampu lagi hehehehehhehe
Bangi Gateway's....tgk plan dia perghhhh memang menarik la kalau siap.....harga tak tau la start at how much....property kat bangi ni dah mahal gila weiiiiii
dengar cite jakel dah beli bangunan kat situ, pas tu satu lagi private medical centre dah beli lot gak
vavavavavavava makin jem la bangi nih nanti!
apa pun segala pembangunan adalah untuk kemudahan di masa depan
katanya..................
so apa kata anda???????????????

Comments

  1. kak elly nk bukak kedai ape tu?..
    hehe..mmg best tempat die, blom siap tp gambar mcm real..

    ReplyDelete
  2. nens kalau dpt beli pun, sekadar investment aje, beli dan sewakan....lom terfikir nak business apa kat bangi nih......heheheheheh....no doubt invest in property tak pernah merugikan!

    ReplyDelete
  3. Bangi skang semakin maju... mcm2 dah ada.

    ReplyDelete
  4. wahhh..cantiknya..mesti mahal gila.skrg ni kat mana2 property kt area KL & selangor semuanya naik harga

    ReplyDelete
  5. mampu tgk aja lah..
    tp kalau awk beli nnt buat warming house jgn lupa jemput tauuuuu *sambil kelip-kelip mata*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku pun tgk2 aje! Insya Allah mamy! Kelip mata blk kt mamy!

      Delete
  6. Wah... cantik2... ^_^ semua dah makin maju da...

    ReplyDelete
  7. mmg pun elly. even kat pasir gudang ni je lima tahun lepas berbeza dengan keadaan sekarang. pesat. aku hidup dikelilingi bangunan je. kalau kat kampung pokok dgn haiwan2 terpelihara dan tak dipelihara. hahaha... berbeza? memang berbeza.

    ReplyDelete
  8. wah jadi org jb dah ko ye.....selamat menikmati suasana baru ye!

    ReplyDelete

Post a Comment