happy 2nd bday ARYAN!

oh! bermula kembali episod open house sana sini....
hari ni ada open house kat opis lama....wajib pergi!
angkut skali anak2 terus leh raya umah atuk2 dan nenek2 sedara!
esok pepagi nak ke melaka, pas tu ke yong peng....ada sket urusan keluarga!
balik hari ok! tgh bayangkan keseronokan dan kepenatan berganda
ahad plak....pakwe dah mula outstation balik!
flight petang, so ku rasa2 sempat la lunch date!
malam lak, kawan2 yang sewel tahap gaban ajak makan2, kat coffee village, tu nak celebrate bday aku la tuh.....harap2 derang tak dajal aku!
nampaknya semua jemputan open house sabtu dan ahad yang bersusun ni tak dpt join atas perkara2 yang x dpt dielakkan...anyway thanks for the invitation! sorry i cant make it!
bukan setakat open house aje tau, blog kengkawan pun aku tak brapa sempat nak ziarah lagi nih....mana dan aje aku ziarah.....
jgn amik ati ye, nanti aku ziarah korang semua sampai lebam ok!

isnin menyaksikan open house lagi satu kat gombak, jemputan dari auditor lagi.....hukhukhuk.....ni pun acara wajib pergi......selasa sampai jumaat pun ada lagi open house, tapi aku malas tahap gaban la....biarlah CFO aku je pi.....hehehehehee....cubaan mengelat kali ni!
yang penting hari ni bday anak bujang tersayang!
NUL ARYAN MUSYRIF
happy bday aryan.....kejap je dah 2 tahun kan!
papa, mama, alyssa dan aira sayang kamo!






Comments

  1. Happy birthday Aryan comel..:-)

    ReplyDelete
  2. Comeiiinye anak teruna....selamat hari lahir buat bday boy....

    ReplyDelete
  3. Happy birthday Aryan :)

    Dan this weekend dah start kesibukan attend majlis kahwin jugak!

    ReplyDelete
  4. happy birthday aryan. muaahhhhs... elly ko mesti dah tutup kilang kan? hehehe...

    ReplyDelete
  5. happy birthday to Aryan
    semoga membesar sihat dan jadi anak yg soleh ye

    ReplyDelete
  6. tq to all auntie and uncle!nenek & atok!

    ReplyDelete

Post a Comment