hari isnin weiiiiii
cuti hari merdeka, melarat ke weekend sabtu ahad
aku balik kg
smalam balik dari kampung, melarat ke open house...wakkakakakakakkakakaka
malas tul nak kije nih....dah la kije bertambun, malas lak!
astaga pe la nak jadi nih......
insaflah wahai manusia.....jgn makan gaji buta....nanti berdosa!
(best tak pantun 3 kerat aku?)

Comments

  1. kembali ke alam nyata wehh...keje..keje..

    ReplyDelete
  2. hari ni tak de nak monday blues bagai. sebab datang offioce je kerja berlambak lambak. ada dateline kena siap.

    mata yg kuyu kuyu sebab letih berjalan jalan terus terbeliak!

    btw saya follow awak ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kije aku pun byk, tapiiiiiiiiii perghhhhhhh mmg otak lembab sket! Tq for followingggggg!

      Delete
  3. hehehe...biasa lew....rietta pown terkena monday blues....siap off alarm tido semula....hehehe....punch ngam ngam jam 8 ni hari....

    ReplyDelete
  4. la... pantun ke tu? isk3... pantun la sgt kan?! hari ni hujan la. jom tidur...

    ReplyDelete
  5. wey ape malas2 ni...meh sini tunggeng sat...aku babab kan vontot ko karang wakakakak...tapi mmg betul pun, bukan ko ajek, aku pun malas wey ekeekekekeke

    ReplyDelete

Post a Comment