hari ni hari apa?

sila jawab ngan penuh semangat!
ISNINNNNNNNNNNNNNN
wakakkakakak cepat wat kije tuh.....kang aku baling ngan buah kedondong ni kang!
mau benjol kepala korang!

Comments

  1. Hahaha... macam2... Wa baling petai lak.. Mau.. Haha

    ReplyDelete
  2. Hai Elly..
    saya sangat2 rindu kamu..sorry lama tak dpt komen2 kat sini. selalu datang jengah tapi saya gagal selesaikan word tu. Tak jelas dan selalu tak tepat.

    sorry yer saya bukan tak dtg lagi sini, tambah2 sejak dapat kad raya dan duit raya dari awak. Malu sangat tu..dan tak nak dpikir sombong pulak.

    Tapi saya try byk kali..nie saya mintak tolong dgn suami utk selesaikan..huhuhu..sory yer Elly..

    ReplyDelete
  3. fathi: wakkakakkaka petai tu nak baling aku wakkakakakakakka......petai pun petai la....ngantuk ni dol!
    rosidah: rindu kamu juga....its ok....tau byk silent reader termasuklah aku kadang2....seronok baca, tapi kadang2 tak komen apa2......tak harap apa2 balasan tau rosidah....i sekadar suka2 berblog...tapi tak sangka dpt tambah ramai kawan!

    ReplyDelete
  4. nak jawap jugak....ISNINNNNN.....hehehe...sedang menjalankan tugas nie....

    ReplyDelete
  5. buah kedondong... sedap.
    Tak bestnya bila tiba hari isnin sbb dah best cuti 2 hari.

    ReplyDelete
  6. rietta: bagus bagus, gi wat kije
    hilmirda: mmg sedap, wat baling org pun sedap!

    ReplyDelete
  7. ko baling aku sambut. hahaha...

    ReplyDelete
  8. isnin..baru masuk pejabat..tp badan still penat.

    ReplyDelete

Post a Comment