jumaat dtg lagi

oh dia dtg lagi....
apa lagi hari jumaat la kan!
mlm ni ada jamuan aidilfitri ko kat taman aku, dah terbabas syawal pun masih lagi ada jamuan...amik! lantak!
esok lusa cuti....oh aku bz!
esok alyssa sekolah, ganti cuti raya hari tu....tapi masuk dari jam 12 tengahari sampai 4.30 petang kekekekekek ngelat tul sekolah ni!
tapi esok mau meronggeng ngan reen hanikoma gi cari few lagi barang2 utk wat bday party nanti plus nak cari bahan2 utk buat bunga telo adik aku tuh
ko mmg suka nyusahkan diri sendiri kan elly, mak ko suh beli aje bunga telo, ko gatal nak buat!
mak oooo makkkkkk bunga telo yang org kenan tu harga RM4.90 sebatang....org buat tak la semahal tu tau mak, tapi kurang la canggih sket berbanding yang kat kedai tu ye!
ahad cam biasa, anto alyssa gi taekwondo la...cadangnya nak tgk wayang petang tuh cite AJI NOH MOTO ....saja nak tgk cite genre kelakar bodo.....kasi gelak2 lak ....mau enjoy sama anak dara aku tuh....aryan tinggal ye sebab ko kecik lagi, tak sesuai masuk panggung ok!
hoh bilanya aku dpt rehat kat umah ngan aman2 nih......
isnin kije balik dah......uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hari ni hari ke 13 kena tinggal ngan pakwe.....aku demam ni weiii pakwe....tak reti2 nak balik ke....tak kira ye, by 28 sept kena balik gak, kalau tak, mogok tak mo beli tiket dah...duk la sana terus!
eksen kan, mentang2 ada permit kerja sana!
miss u so much pakwe!

Comments

  1. tau gak ko rinduu ek...ingat hati tu dh kebass........ekekeke

    ReplyDelete
  2. ololooo..sweetnyer citer + dedikasi ni..hehe
    mamaG pon kene tggl dek mrB die jgak..;P

    ReplyDelete
  3. ogy, mesti la rindu....abis sapa lagi gua nak rindu!
    nens: dia jarang2 kena tinggal, aku ni every month kena tinggal....ekekkekekekekeke....
    tapi kan dah biasa kena tinggal, kalau dia ada lama kat sini, lemas gak kadang2 hehehehehehhee

    ReplyDelete
  4. sesekali layan citer lawak camtu mmg best..lg2 dgn ank..tgk ank ketawa automatik bahagia je rasa :)

    ReplyDelete
  5. Sweet couple..ohhh, sure best makan2 tue..:-)

    ReplyDelete
  6. mamyharraz: kannnnnnnnnn
    gie: tq gie.....tak tau la pe menu malam ni kan!

    ReplyDelete
  7. raya lagi? hahaha..

    pakwe keja kat negara hapa?

    ReplyDelete
  8. ahah la daddyziyyad dah terbabas2 syawal nih....pakwe aku ada di merata indonesia!

    ReplyDelete
  9. Mendalam tajuk entri itu......kesian. hahahahahaa :p

    ReplyDelete
  10. Alolololololo swettttt bangat gambo ni alar2 gediks manja gitu i like! Jumaat hari ni x berapa best sbb esok kena keje, sekolah ganti, mencik!

    ReplyDelete
  11. Wei badai, sapa suh baca blog gua wakakakkakakakakakk
    Teacher: tq teacher, ahah esok sek ganti kan!

    ReplyDelete
  12. ko jgn tak siap bunga telurnya dah la elly.

    ReplyDelete
  13. insya Allah beb, doakan dan bagi la semangat sket kat kawan ko nih!

    ReplyDelete

Post a Comment