opinion needed!

adik nak kawin, gua lak yg mcm nak kawin
pe pendapat korang?????
aku rasa pelamin ni gojes sangat ok!

*** semua pic aku cilok ye....aku click dari goole, search utk pelamin vintage.....aku dpt la semua pic ni....tq utk owner gambar ni, aku pinjam sat ye pic nih!

aku prefer wall paper belakang tu kaler dark brown or totally white, since theme wedding adik aku turqoise blue ngan dark brown.....bunga telo aku dah buat kaler biru turqoise....dan katanya baju pengantin kaler biru turqoise......

or background cam ni....hias ngan frame kosong2, conquered by dark brown colour
and ada side table on left and right, with hiasan2 cam ni......kalau ada lampu ayam, or beg2 kotak lama lagi gojes rasanya
yang ni paling sempoi dan simple......kalau cam ni aku buat kain belakang tu white and very light turqoise......kusi carpet dan hiasan majority in white colour, letak bunga telo in turqoise colour dan ada few hiasan here and there!

ku rasakan aku leh aje buatkan pelamin ni DIY nanti bila adik aku kawin.....tapi mak aku kata gini:
semua ko nak buat sendiri, ko larat ke, ngan anak ko 3 org yang nak berkepit ngan ko aje....ko nak masak utk dessert pengantin  lagi, ko nak buat hantaran, ko nak buat bilik pengantin, ko kata nak hias meja tetamu la, nak wat wish tree, nak wat guest table la, nak wat candy buffet la........wakakkakakakkaka
tu dia .... mak aku dah mula sound aku.....wakkakakakakakkakakakakkakaka
any opinion guys!

Comments

  1. hahaha..mau pengsan kak elly nnt..geram kan tgk..sbb kite rasa kite boley buat sume tu..kalo pakej mcm syg duit nk bg org..hoho..

    teruskan niat murni akak tu..hehe

    ReplyDelete
  2. hahaha..biasa mmg mcm tu utk org yg kita sayang kita yg akan lebih excited dari dia. tapi klu tak larat nak tolong mintak tolong anak buah ke atau sepupu sepapat ke utk realisasi impian kita..huhahaha..kena upah la kot..

    Tapi cantik la gambar2 tu..

    ReplyDelete
  3. pic pertama tu walllaaaa!! gorjesnya.
    skrg pelamin pengantin kemain kebabom syukur sy dah kawin kalau tak mau nak pelamin kebabom jugakkk hehe

    ReplyDelete
  4. Suma pics cantik ah..n letak bunga kaler pink pink nice..:-)

    ReplyDelete
  5. owh, ini utk pian punya wedding kan..hehehe..

    ReplyDelete
  6. ash & ann punya pelamin tu memang cantik..

    ReplyDelete
  7. Cantik-cantik gambar tu,
    Ni lah baru dikatakan supermum.. semuanya boleh.
    Jangan pengsan sudah.. hihihi

    ReplyDelete
  8. kalo rasa larat buat je...tp pastu mulut senyap..takmo komplen penat ke letih ke..takde masa ke etc.....hehee..

    white+turquoise mmg lawa..tambah brown jd lebih elgant...kalo campur skit pink...tambah manis dan romantik :)

    ReplyDelete
  9. yg atas tu dah cantik dah tuuuuu..;)

    ReplyDelete
  10. tq atas opinion kawan2 semua.....up to adik aku nak camner plak jadinya....
    mamaema: ahah pastinya utk pian...insyaAllah in nov nanti
    kalau penat tu bkn komplen tau kengkawan, sekadar luahan rasa aje...buat insyaAllah dengan ikhlas, tapi sebagai manusia biasa aku tak lepas dari luahan hatinya sendiri, penat, tak cukup rehat, tak cukup tido, dsb akakakkakakakakkakakakakkaka

    ReplyDelete
  11. yang last tu senang je kak.. cantik dan simple pun :)

    ReplyDelete
  12. hahaha... larat ke ko elly. semua benda ko nak buat. takut bila tiba harinya anak2 dara dan teruna tu sibuk nak berkepit langsung tak boleh buat apa.

    ReplyDelete

Post a Comment