Susulan WW 05/09/2012

05/09/1976 tarikh lahir aku
so tahun ni genap la aku 36 tahun
tua?????????? tak de hal la....its just a number...hakikatnya memang umo meningkat dari tahun ke tahun!
apa ada hal, aku bersyukur masih dipanjangkan umo, diberikan peluang untuk menikmati ciptaan Ilahi, menghirup oksigen secukupnya walaupun kdg2 terhirup gak karbon dioksida, nitrogen la dan sebagainya!
hahahhahahahhahhaha
pakwe: 
ayang, u nak cake apa, dari kedai apa, cake camner......(pakwe aku ni memang jauh dari romantik, dia straight forward orgnya...memang tak reti nak surprise2)
aku jawab:
i tak mo cake, cake nanti u belikan time bday aryan 7 sept aje....i share kek ngan dia!
wakakkakakakkakakkaa
pakwe:
ayang, u nak hadiah pe, i dah tak tau nak beli hadiah pe....u ada kad atm I kan, u kuar ajelah duit kat atm tu, u beli ajelah apa u nak (pakwe aku memang mcm ni tau.....alasan dia, kang takut aku tak berkenan pe dia beli.....aduyaiii)
aku:
i pun tak tau nak apa.....cumanya jam swatch i yang u beli masa bday tahun bila tah dah retak, dikerjakan anak2 u, tapi i tanya 3 org anak u, semuanya tak ngaku....jadi silalah belikan i jam tangan baru ye, ganti jam swatch i yang dah retak tuh......ekekekekkekekeke

maka.....inilah bday present yang aku mintak....aku kuar duit kat atm pakwe sendiri, aku pi cari sama2 ngan pakwe, aku pilih sendiri, pakwe pun kata ok ngan choice aku, dan aku bayar sendiri.......
hahahhahahahha i luv u pakwe!




memang tak plan nak dinner ke apa sebabnya lusa pun bday aryan....pakwe lak ada meeting, aku pun malas nak fikir apa2...
tetiba je pakwe ajak dinner....dinner kat mana pun tak tau la....tempat2 yang aku nak pi dinner semua jauh2 nun kat KL, Damansara or Sunway...rasa tak berbaloi lak nak kena meredah jem....akhirnya tuju ajelah alamanda nun.....
sampai alamanda pun masih tak tau nak makan pe, yelah almost every week duk melepak alamanda ni weiiiii
penyudahnya jom la makan kat manhattan fish market....lama gak tak makan situ kan!
layankan ajelah apa yang kitorang makan!

aku order smoothie alabama....ni memang favourite drink aku kalau dtg sini!
pakwe order chocolate shake...sorry la pakwe, lupa lak amik pic heheheheheheheh
promo:  for beverages buy 1 free 1....ni memang best.....berbaloi2 jimat!
order starter.....cendawan goreng
ni pun ada promo....less 50% for all starter.....jangan lepaskan peluang, sila order ye!
ni main course kitorang.....set for 2 pax....byk gila portion dia!
ni pun ada less dalam berapa belas hengget tah...lupa lak aku!
 dengan order main course kat atas tuh, kitorang dpt free salad ngan sup ni ye!
sorry ar, atas masalah2 buta IT, aku tak tau nape gambar ni aku dah rotate, tapi bila upload dia tetap jadi cam ni
aku tak bertanggungjawab kalau sesapa leher terkehel ok!

tu ajelah cite di hari jadi aku smalam.....
dah tua2 ni tak de la sakan sangat bila tiba hari jadi...cuma aku looking forward utk esok, sebab esok bday aryan.......hehehehehehhehehehehe
baru ku tau, bday anak2 lebih penting dari bday diri sendiri kan!
itu aku la...tak tau la korang plak!
 
lupa lak, tq pada yang wish bday smalam sampai hari ni, kat fb, blog, sms, bbm, call dan juga wish direct kat aku.....rasa diri ini sungguh disayangi
sayang korang semua!

Comments

  1. Betsnye...kira romnatik lew tu akk....igt bday akk....slmt hr lahir....

    ReplyDelete
  2. WAH SO tomey2....tersengih sorang aku bace tau...aku kan gedik, org lain yg romantik2 aku yg berangan lebih wakaakakakaka....

    aku sekali jek pi mkn kat mahanttan tu sebab kat alamanda kureng la koo mahanttannye.....tapi tu laaaa dah lapo kan, sebaat ajek ekeekekekeeke

    jam ko sgt nice okey!

    ReplyDelete
  3. cantik jamnya. memang kalau birthday anak2 seronok kita ni merancangnya. birthday aku dgn husben pun celebrate sekali je sbb bln yg sama beza hari je pun.

    ReplyDelete
  4. seadanya pun dh cukup meriah dh tu....dapat hadiah dan makan sedap!

    ReplyDelete
  5. rietta: hehhehehe
    lieyalatif: sebat aje bila lapo, tq lieya
    salya: budak2 memang seronok aje kijenya
    ogy: alhamdulillah

    ReplyDelete

Post a Comment