tq korang!

dlm pada terkejar2 ke sana ke mari,
geng2 ngeteh ajak celebrate belated bday plak kat coffee village!
tq utk bindo, mang2, mya ngan ogy!
sayang korang!
mereka2 ni adalah pekebun2 tegar farmville, semua ni adalah pekebun2 berjaya, sentiasa ranking tertinggi ok!  termasuklah aku!
memang gila main farmville masa tu, sampai set alarm kalau tanaman harvest, siap calling2, siap message2 bagai kalau nakkan pokok, bunga, binatang dll...nak2 kalau nak redeem hadiah pas tu nak claim....oh indahnya saat itu kan!
dari alam maya, kitorang jumpa di alam nyata, tak sangka friendship remain!
tima kasih byk2 utk korang berempat, aku terharu ok!
tq gak untuk bindo kasi aku present....wangi tau keta i!
it was lovely cake from secret recipe...cream brulee!

Comments

  1. Hepi belated birthday.....bestnye friendship kekal smpai alam nyata....sukeee....

    Moga persahabatan, kekal selamanya....

    ReplyDelete
  2. sedappp lahh kek itu...sampai menjilat tupperware aku makan semalam hahaa...

    ReplyDelete
  3. celebrate ngan kawan2 mmg bestkn...dapat plak kek SR...mmg kenangan terindah beb...

    hepi belated besdei beb...

    ReplyDelete
  4. hepi belated besday beb...

    makin tua kan kite ni..

    ReplyDelete
  5. rietta: tq
    ogy: sila jgn makan tupperware tu ye
    lieyalatif: tq beb!
    salmiza: tq beb, memang makin tua, kedut pun bertambah ni
    salya: betul betul betul

    ReplyDelete

Post a Comment