another update on the house!

yippieeeee!
progress sangat cepat....bermula hujung september...dan skang progress berada pada 40%
alhamdulillah!
kesibukan tak memungkinkan aku berulang alik setiap minggu ke tapak projek ni, tapi kontraktor aku bagus, dia update progress setiap hari....
dengan kecanggihan teknologi, whatsup aje semua gambar2...hehehehhehe semua at 0 cost ye!
risau tu memang risau, tapi alhamdulillah mak ayah kat johor rajin dtg tlg pantau projek nih.....aku percaya kat derang, insya Allah semoga semua berjalan seperti yang dirancang!















Comments

  1. Umah ko ker nie beb? Cfm nnt dh siap besar nie..bestnyer lamannya..:-)

    ReplyDelete
  2. rosidah: senyum2 sambil berangat tak ingat dunia
    gie: buatkan utk mak ayah, tak la besar mana, kecik aje, senang nak ngemas....tanah besar, bleh buat lagi 4 buah umah yang sama design, itu projek lepas nih bila duit cukup! amin!

    ReplyDelete
  3. cepat dia orang buat kerja. rajin ko buat entri byk2 elly? hehehe...

    ReplyDelete
  4. uitsss cepat giler dh naik umah..

    ReplyDelete
  5. salya: ko tak tau ke? angin puting beliung aku tgh baik punyer rajin nih wkakakakakka
    ogy: ahah cepat, start 5 october hari tu, lom 3 minggu, hari ni punya status dah naik kerangka bumbung, alhamdulillah!

    ReplyDelete

Post a Comment