DIY - bunga telo

hoh! ada lagi 25 hari majlis bakal berlangsung
tak siap mampos ko elly!
tu la degil, pakwe suh beli aje bunga telo, ko degil nak wat sendiri ... skang sure ko gelabah tahap babun nak branak 5 gamaknya
pakwe...this is about self satisfaction ok!

ya tuan2 dan puan2, antara bahan2 yang diperlukan utk buat bahagian bawah bunga telo yang aku design sendiri ye.....
tema adalah dark brown dan kaler biru2 laut, biru2 turqoise ye......
nak gunting ikut panjang yang sama, kita ikat2 dan belit2 guna dawai putih tu ye........

dan hasilnya jadi begini....
riben ni akan disatukan  ngan organza biru utk masukkan telo dan akan menghiasi bahagian bawah bunga telo yang aku design!
esok lusa la aku tunjuk bahagian atas bunga telo nih......bahagian atas dah siap since last week lagi!
huhuhuhu
makkkkkkkkkkkk lihatlah.....insya Allah gojes mak bunga telo nih wkakakakakkakaka
makkkkkk sila confident ngan anak mak yang sorang nih!

Comments

  1. ribbon tu cantik koooo...
    yer self satisfaction.
    mcm aku kecoh buat goodie bag hardy.

    taknak nihhh nk jugak2 buat sendiri.
    tapi ujung2 aku gak bising.
    sakit belakang le.. coz dok menggunting.

    ReplyDelete
  2. ahahahaha..gi Nilai 3 ajo..melambak yg dah siap..ekekekekeke


    ps: kena lari atas treadmill 2 jam tau kalau gi buffet 2 jam..bahahahaha

    ReplyDelete
  3. goejesnya bunga telo buatan sendiri..mesti semua kagum.
    feel tu penting yelah kalau beli tak merasalah feel tu ye dak ;)

    ReplyDelete
  4. hirda, derang tak paham tau self satisfaction, tapi ko sama ngan aku, ujung2 komplen penat bagai wkakakakakakakkakakak teruskan usaha murni ko hirda, sebab cara ni leh save budget kan, apa la laki kita nih, tak paham la konsep save budget wkakakakakkakakaka

    ReplyDelete
  5. daddy ziyyad, nilai 3 tu sempadan je ngan umah aku tau tak....tapinya tak kenan la aku tgk designnya......ko ni kan dengki agaknya aku makan 2 jam sengah, ko yang patut duk kat treadmill tuh sebab ko pi penang tak brenti melantak

    ReplyDelete
  6. mamyharraz: gojes tak gojes la, pedulik apa aku wkakakakakakkaka yang penting mata aku nampak gojes aje...wakkakakakak gila confident ngan ayat sendiri

    ReplyDelete
  7. 25 hri lagi....sure sempat klu setakat nk cantum cantum jew lagi....go go go ...elly gooo....

    ReplyDelete
  8. 25ari lg? hrp2 sempat la elly..hehe

    ReplyDelete
  9. ye zura...tq zura atas semangat kesukanan dan kebunga teluran wkakakakkakakakakkaa

    ReplyDelete
  10. wei sal, lom siap lagi ko dah kata cantik ye....wkakakakakaa aminnnnnnnnn

    ReplyDelete

Post a Comment