jom skodeng lalat projek hahahaha

korang pernah tgk????????????
wakkakakakkakakakaka layankan ajelah!
selamat hari isnin, jangan nak blues2 sangat la ye.....



Comments

  1. uiks apa ni skodeng projek lalat hahaha tak patut tak patut :p

    ReplyDelete
  2. tu bukan projek la..

    lalat tu tgh bagi bantuan pernafasan mulut ke vontot..~hahaha

    ReplyDelete
  3. nens: hehehheehe lalat pun layannnnn!
    teacher: ingat senang ke nak skodeng lalat, susah tau, dtg dekat jek lari hehehehehe ni pasal projek perghhhh dtg dekat pun tak lari weiiiii
    daddy ziyyad: amboi kooooooo....ko ingat ni cpr ala2 lalat????? wkakakakakkakaka

    ReplyDelete
  4. Uiks....ini msuk ketagori 18sx ke U nie....hehehe....Selamat Hari Isnin....

    ReplyDelete
  5. Hehehe..mmg pencinta alam la awak ni..betul ke lalat ni wat projek?

    ReplyDelete
  6. lalat pun ko skodeng ek elly? ish3...

    ReplyDelete
  7. AIYOOOOOOOOOOOO....malu tgk youuuu hahaahahaha

    ReplyDelete
  8. hahahaahah...adulaa..ketumbit nntilah weii

    ReplyDelete
  9. rietta: hehehehhe 18 sx kena blaja gak tau
    rosidah: kalau dah berkepit cam tu, kita duk snap pic derang diam aje tak gerak2 projek la tuh!
    lieya: pe nak malu, ni education weiiii wakkakakakkaka
    ema: wajib disempatkan menyaksikan makhluk ciptaan Allah
    ogy: mana de ketumbit weiiiiii

    ReplyDelete
  10. zila: lalat ni memang, mengawan asal bleh aje, actually ni area tepi pelamin tau, saja je nak amik berkat pengantin kan!

    ReplyDelete

Post a Comment